Judge (Как мога да разглеждам submitнатите кодове на другите потребители)?
Друг потребител е гледал мой код в Judge системата (за което нямам никакви претенции), обаче искам да науча и аз как да мога да гледам чужди кодове.
Друг потребител е гледал мой код в Judge системата (за което нямам никакви претенции), обаче искам да науча и аз как да мога да гледам чужди кодове.
Няма свободен достъп. Единствено и само лектори и администратори имат достъп до решенията.
За пръв път чувам, че е възможно.
И аз за сефте чувам.
Мисля,че само администратори и тези които преподават могат да го правят.
На някоя лекция видях че има такава възможност и се виждат решенията на потребителите,но явно на нас не ни достигат правата.
Ако искаш да гледаш чужди решения можеш да търсиш в форума, повечето задачи ги има.
Във форума има отделни задачи на отделни потребители. А аз искам да мога на всяка задача да разглеждам събмитнатите решения, без значение колко точки са изкарали. Смятам, че тази опция би била полезна на много от нас. А и по този начин, ще мога да разглеждам различни решения на една и съща задача.
Пиши им на info@softuni.bg, може да ти обърнат внимание.
Наков беше казал че твоето предложение ще стане реалност когато заработи виртуалната класна стая.
Съвсем нормално е да няма достъп,нали някой ще си копира(препише) някой отговор и ще си реши всички домашни,а те все пак имат тежест и за крайната оценка.