[Programming Basics] Тръби в басейн
линк
Не мога да открия никаква грешка, джъджа ми дава само 40%, ако може някой да ми помогне?
линк
Не мога да открия никаква грешка, джъджа ми дава само 40%, ако може някой да ми помогне?
можеби трябва да разделелиш (р + с) на v vmesto na 1000.и погледни в условието как трябва да са форматирани резултатите , мисля че с Math.Truncate()- за да се закръглят резултатите към по малкото цяло число.
Въпреки, че има тема във форума за тази задача, опитай се да намериш грешката сам. Когато джъджа не ти показва грешката, използвай дебъгера на VisualStudio. С помоща му в доста от случаите ще намериш грешката си сам.
А иначе ето решението на задачата http://pastebin.com/zDNJV8Kp
Нарушени са точки №:
2. Преди да зададете въпрос, проверете дали вече не е зададен такъв или подобен.
3. Моля, пишете описателни заглавия. Заглавия от типа: „Кога ще почва курса?“, „Кога ще излезе видеото“, „ВЪПРОСССС“, „ПОМОГНЕТЕ!“ не се толерират.
9. Когато пускате теми във форума, заглавията на темите трябва да спазват следните концепции:
[Homework] Име на дисциплината - Име на лекцията - Задача {Номер} - Име задача
Пример: [Homework] C# Basics - Introduction to programming - Problem{8} - Square root[Exam Problems] Име на дисциплината - Задача {Номер} - Име задача
Пример: [Exam Problems] C# Basics - Problem{3} - Wine Glass...
11. Моля, пишете съдържателен текст в темите. Постове от типа: "Много готин линк: [link]", "Интересна статия: [link]", "Вижте това: [link]" не се толерират.
12. Във всеки пост е позволено цитирането на не повече от 15 реда код. Ако искате да споделите по-дълъг код, използвайте сайтове като Pastebin и Github Gist).
от правилата на форума. Препоръчително е и поставянето на свързани с темата тагове, т.е таг "Help#" е неподходящ.