Loading...
havanalocaasa avatar havanalocaasa 7 Точки

Въпрос относно изпит август C#

Здравейте, вчера изгледах въвеждащата лекция в ниво 0 на курса по C# и ми направи впечатление там където се обясняваше за оценяването на изпита. За тези, които са присъствено момчето което говореше каза че ако не изкарат 80% от изпита един вид няма да бъдат приети, а за онлайн пишеше 100%, тоесто тези, които са онлайн, включително и мен трябва да изкараме 100% тоест 500/500, за да бъдем приети ли ? Казваше се в лекцията, че се предполага че тези които са онлайн се предполага да знаят, аз си признавам че съм записал онлайн курса тъй като в момента карам стаж в Бургас, от където съм и нямам възможност да присъствам и изобщо не съм запознат със C#....

Тагове:
2
Programming Basics
batebobo avatar batebobo 90 Точки
Best Answer

Нищо такова няма, колега :)

Точките за класиране при различните форми на обучение се формират по различен начин:

Ако се обучаваш онлайн - изпитът ти носи 100% от тези точки (имаш 100т. за класиране при 500/500 на изпита като също така с точки от форумна активност можеш да ги докараш до 110).

Ако си присъствено - изпитът е 80% от крайната ти оценка (получаваш 80т. за класиране при 500/500 на изпита). Останалите точки се взимат от предаване и проверяване на домашни (отново има бонус за форумна активност и могат да се достигнат 110 точки).

Приети са първите n участници с най-много точки (тези точки ги конвертират в някаква оценка по шестобалната система). 

На теб конкретно ти е важен изпита - никой не ти изисква 500/500, но ще бъде страхотно ако ги направиш :)

8
havanalocaasa avatar havanalocaasa 7 Точки

Благодаря ти много, за разяснението :)

1
a.polyanska avatar a.polyanska 107 Точки
Ще използвам темата, за да се включа с кратък въпрос и аз- доколкото схванах от въвеждащата лекция (а и от тези за предните нулеви нива), обучаваните онлайн не са задължени да предават или оценяват домашни. Правилно ли съм разбрала и ако е така защо има опция и краен срок в профила? А също и щом оценката се формира 100% от изпита, значи ли това, че писане и оценяване на домашни няма да са ни в плюс за формиране на крайната оценка? П.С. Мисля, че немалка част от онлайн студентите са такива, защото нямат физическа възможност да отделят време за лекциите, а не защото си знаят и могат :) Но, разбира се, може и да греша :)
2
batebobo avatar batebobo 90 Точки

a.polyanska, за онлайн студентите не е задължително да предават или проверяват домашни (не влизат в оценката за класиране). Обаче има един (може и повече да са..) много голям плюс да пишеш домашни и да ги предаваш навреме - другите ще могат да ти ги оценяват. И, макар това да не влияе на крайната ти оценка, е супер полезно да видиш коментар по твое домашно - да разбереш какви пропуски/грешки/неточности имаш (съответно и да не ги повтаряш повече, разбира се :) ). Също така ако предадеш навреме домашно, ти също можеш да оценяваш чуждите, което отново ти помага - виждаш чужд код, различни решения на задачите и разни хитрости.

Иии последното, което се сещам е, че е редно да свикнеш с ритъма на SoftUni, за да не ти е много тегаво ниво #1 (там има по-малко време за писане и проверка на домашни и понякога става тежко).

Ако още нещо трябва - питай :) 

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.