Въпрос относно изпит август C#
Здравейте, вчера изгледах въвеждащата лекция в ниво 0 на курса по C# и ми направи впечатление там където се обясняваше за оценяването на изпита. За тези, които са присъствено момчето което говореше каза че ако не изкарат 80% от изпита един вид няма да бъдат приети, а за онлайн пишеше 100%, тоесто тези, които са онлайн, включително и мен трябва да изкараме 100% тоест 500/500, за да бъдем приети ли ? Казваше се в лекцията, че се предполага че тези които са онлайн се предполага да знаят, аз си признавам че съм записал онлайн курса тъй като в момента карам стаж в Бургас, от където съм и нямам възможност да присъствам и изобщо не съм запознат със C#....
Благодаря ти много, за разяснението :)
a.polyanska, за онлайн студентите не е задължително да предават или проверяват домашни (не влизат в оценката за класиране). Обаче има един (може и повече да са..) много голям плюс да пишеш домашни и да ги предаваш навреме - другите ще могат да ти ги оценяват. И, макар това да не влияе на крайната ти оценка, е супер полезно да видиш коментар по твое домашно - да разбереш какви пропуски/грешки/неточности имаш (съответно и да не ги повтаряш повече, разбира се :) ). Също така ако предадеш навреме домашно, ти също можеш да оценяваш чуждите, което отново ти помага - виждаш чужд код, различни решения на задачите и разни хитрости.
Иии последното, което се сещам е, че е редно да свикнеш с ритъма на SoftUni, за да не ти е много тегаво ниво #1 (там има по-малко време за писане и проверка на домашни и понякога става тежко).
Ако още нещо трябва - питай :)