PHP MVC проект
Не е ли по-добре да имаме като проект за финалния изпит пълна свобода както по C# MVC, а не предварително зададени теми, каквото виждам, че е обявено?
Не е ли по-добре да имаме като проект за финалния изпит пълна свобода както по C# MVC, а не предварително зададени теми, каквото виждам, че е обявено?
Според мен не, все едно на класно или контролно да си избереш задачите. Кое те притеснява колега?
Тук коментирате като че има вече някаква яснота по въпроса със заданята . Правилно е да се напише какво коментираме , има и други заинтересовани .
По-ефективно е да има в списъка и опция ние да си изберем темата, спазвайки същите изисквания като при другите теми или дори по-тежки. Всеки човърка по разни неща служебно или като хоби и би било идеална възможност да се реализира едно учене с правене. Най-малкото така е и по сегашния курс по C# MVC. Хармонизация...
Има резон в думите ти.
Според мен пък не е по-добре да имаме пълна свобода, най-малкото защото в практиката често я нямаш. Клиентът като дойде с определени изисквания, ти няма как да му кажеш "Ама на мен не ми се прави точно това..." или "Дай да го направя еди как си, защото другия проект, по който работя, няма нищо общо с това, което искаш от мен..." :)