Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
MartinBG avatar MartinBG 2172 Точки

Judge Assignment 1 (JA1) - коментари и предложение

Интересни и добре подбрани задачи.

 

Вече реших 3 от 4-те за прилично време, но не съм убеден, че моите решения са достатъчно добри или оригинални, макар и да са верни според Judge.

 

За другите домашни има шанс да получиш коментар от проверяващ колега или пък да свериш решението си с нечие друго, докато в Judge e някак пусто в това отношение.

 

Знам, че сме много и не очаквам от @georgi.stef.georgiev да ни проверява и коментира решенията, но се чудя дали ще е възможно да сподели своите решения на задачите, след като мине срока за предаване на домашното? :)

 

Тагове:
0
C++ Programming
georgi.stef.georgiev avatar georgi.stef.georgiev 921 Точки
Best Answer

Да, със сигурност ще кача моите решения като мине срокът за предаване, а след това състезанието ще е отворено за "упражнение" (което вече няма да се брои за точки към домашните, но ще даде възможност да се упражнявате върху тези задачи до края на курса).

Btw, имайте предвид, че решенията, които ще кача, ползват само материал, който сме учили до момента, в който бяха пуснати условията на задачите (за да съм сигурен, че задачите са с приемлива сложност на базата на изучения материал дотогава). Тоест за някои задачи ще има и по-добри решения от моите, ако се ползват примерно класове, stl containers и т.н.

Поздрави,

Жоро

Edit: не съм напълно сигурен, но мисля, че след срока за предаване мога да ви дам достъп и до решенията на всички, които са предавали решение в системата. Не обещавам, но ще пробвам да го направя след като мине срока.

0
21/03/2017 15:21:59
MartinBG avatar MartinBG 2172 Точки

Приключих и с 4-та задача, даже Judge реши да я приеме от раз!

Много добра задача, поздравления за автора!

Изглеждаше ми доста сложна в началото, защото покрива почти всичко, което сме учили до момента, но след като я подхванах (и с помощ от Google), започна да се нарежда. Отне ми около 2 часа, но удовлетворението накрая си струваше усилията. :)

0