Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
mitaka00 avatar mitaka00 2 Точки

12 или 5 седмици

Имам колебания кое от двете да запиша.На programing basic имам 600/600 без затруднения.Tech модула,който е 5 или 12 седмици бихте ми препоръчали?

Тагове:
0
Fundamentals Module
ick.36 avatar ick.36 169 Точки

Ако мислиш, че би се справил с този от 5 седмици - запиши се за него. В началото още усетиш ли, че ти е нужно повече време, можеш да се преместиш в extended. (Има такава възможност, аз се преместих) Не си мисли, че разширената група е само за хора, които не са успели да получат максимум точки на изпита или учат по-бавно. За това по-дълго време получаваш повече упражнения, повече време да усвоиш материала и да се подготвиш сериозно за изпита. :)

1
22/03/2017 15:01:27
inktech.n.kikov avatar inktech.n.kikov 42 Точки

Здрасти.Принципно когато започнеш Programming Fundamentals ще усетиш промяна в левела на трудност при задачите,тъй като се изисква повече алгоритмично мислене, което ще се развие,според мен, в този курс.Ако сравниш задачите от Basic с тези на Fundamentals ще се увериш сам.

0
StanBotev avatar StanBotev 6 Точки

Tech модула има чисто информативна функция . Споменават се много неща , но не се навлиза в конкретика . По принцип ако бързаш да завършиш и започнеш работа е по-добре да тръгнеш по 5 седмичния курс . В противен случай - 12 .

 

0
S.Georgiev91 avatar S.Georgiev91 37 Точки

Напълно съм съгласен с колегата. Ако не си сигурен точно с какво искаш да се заниваш в по-дългия формат на курса ще може да видиш основните неща във преподаваните езици и ще може да си изрбереш. За мен беше полезно. Ако имаш вече конкретна насока няма нужда да караш дългия курс.

0
v.saraminev avatar v.saraminev 5 Точки

Дали 5 седмичния модул е добър вариант за работещи? Получават се 5 седмици за 10 лекции и още толкова упражнения. С бейсик нивото проблеми нямаше, но разглеждайки видеата от programming fund определено нивото е друго.

0
Vlado23 avatar Vlado23 7 Точки

И аз съм работещ, но смятам че до самото начало на курса има достатъчно време(2месеца), за да си вземем ако не всички, то поне по-голяма част от лекциите предварително, за да можем в тези 5 седмици по-скоро да изчистим неразбрани неща и да ги използваме като допълнителна подготовка или преговор за изпита.

0
22/03/2017 14:20:47
spzvtbg avatar spzvtbg 581 Точки

точно така , така или иначе има 2 месеца до началото на курса няма смисъл да ги губиш в стоене и почивка, по добре някъкъв курс на беисик ниво или от старите фундаменталс да прегледаш за подготовка.

0
spzvtbg avatar spzvtbg 581 Точки

в началото имах колебания кои език да започна да уча след много четене на форуми и коментари се реших на С#  и не съжалявам , направих си избора и продължавам с този език напред.В беисик курса също като теб с лекота взимах новия материал  и решавах задачите, за това ще се запиша на по късия вариянт все пак има 2 месеца до началото му.

освен това невиждам смисъл да сменям и езика, при това вече съм го  започнал.

а що се отнася до работата човек като е много добър в дадена област или език винаги може да си намери работа с него без значение колко е търсен.

така че помисли си сам какво те влече и смело напред.

успех!

0
shady_obeyd avatar shady_obeyd 50 Точки

Здравейте всички!

И аз като колегата изкарах 600 точки без кой знае какви затруднения, но обмислям да запиша разширеното обучение - 12 седмици, тъй като съм работещ и съм в онлайн форма на обучения. Да, ще си помогна от сега със стари лекции, но все пак не искам да избързвам.

Въпросът ми е друг - Тъй като днес се записах за Tech молула, но никъде не ми даде опция да си избера каква да ми е продължителността на курса. Това в последствие ли ще се случи или автоматично започвам 5-седмично обучение с опция да се прехвърля ?


Благодаря предварително! 

0
alekhristov avatar alekhristov 3 Точки

Здравейте и от мен! Аз също съм с 600 точки и точно това исках да попитам. Каква е натовареността на интензивния курс? Ще може ли да се съчетава с работа на стандартно работно време(делнични дни от 9 до 6) или човек изцяло е нужно да се отдаде на това нещо, за да успее да се справи с изпитите. Благодаря предварително!

0
daniellsbg avatar daniellsbg 20 Точки

На тези линкове можеш да провериш за дните и часовете в които се провеждат двата курса и по колко лекции и упражнения има всеки от курсовете.

Programming Fundamentals - Extended - май 2017

https://softuni.bg/trainings/1618/programming-fundamentals-extended-may-2017

Programming Fundamentals - май 2017

https://softuni.bg/trainings/1619/programming-fundamentals-may-2017

0
alekhristov avatar alekhristov 3 Точки

Благодаря много и аз ги гледах, просто исках евентуално да чуя мнение от някой, който е карал интензивния успоредно с работа.

0
Lubomirrrr avatar Lubomirrrr 32 Точки

Няма как да ти се отговори точно.....

За бързия курс си трябват поне минимум 5-6 часа на ден(всеки ден),а ти вече колко можеш да отделиш ти си знаеш.

0
Vlado23 avatar Vlado23 7 Точки

Да попитам, ако сме на 5 седмичния вариант, веднага след като мине изпитът ли ще има дата и за Software Technologies, т.е. да не се чака и extended-а да мине, че да се засекат.И след него дата и за професионалния без голяма пауза? Ако има излязло инфо, защото не намерих нищо конкретно.

0
daniellsbg avatar daniellsbg 20 Точки

5 седмичния започва на 22 май и свършва на 2 юли с изпит и на 3 юли започва Software Technologies.  който в до към 20 август.

12 седмичния започва на 23 май и завършва на 20 август с изпит.

0