Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AnMari avatar AnMari 2 Точки

Мога ли да се запиша на tech-module през Септември, а не през Май?

Извинявам се предварително ако въпроса е бил задаван преди, но се интересувам дали е възможно да се запиша за този модул, който започва през септември? И ако да, как да го направя? 😀

Минах бейсикс курса с 5.85 и получих имейл за записване, но там има възможност за записване само за модула през Май, а принципно съм гледала в сайта, че има такъв и през Септември и тогава ще ми е много по-удобно.

Също така ако някой може да даде съвет, кой курс е по-подходящ за начинаещи програмисти - интензивният или разширеният ?

 

0
Въпроси за SoftUni
ChrisPam avatar ChrisPam 976 Точки
Best Answer

Можеш да се запишеш и за този през Септември без проблем, за начинаещи е добре да запишеш разширения курс, но щом си с 5.85 може и интензивния. За записването просто изчакай да дойде август месец и ще бъде активен този курс и ще имаш възможност да се запишеш както си се записала за Programming Basics. Оценката от Programming basics важи 1 година. Успех!

0
22/03/2017 14:49:14
AnMari avatar AnMari 2 Точки

Благодаря много за отговора ^_^ 

0
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 336 Точки

Аз бих ти препоръчал разширеният курс по Programming Fundamentals

Там учиш нещата малко по-дълбоко и имаш някакво повече време за упражнение на материала.

Ако мислиш , че можеш да се справиш със интензивният - запиши го, но разликата е , че разширеният е

насочен за хора , който работят и им се налага да учат вечер (Поне аз познавам такива хора , който са в разширеният курс и учат предимно вечер след работа)

 

 

1