уеб сайт за Асоциация на свръхлеката авиация в България

Здравейте,

В организацията ни с нестопанска цел Асоциация на Свръхлеката Авиация в България (АСАБ) имаме нужда да направим наново уеб сайта си, защото текущият е правен отдавна и набързо и нуждите какво ще се представя на сайта се промениха.

Текущият сайт е www.bgmaa.org

Основни секции:

0. Заглавна страница

красив банер, линк към Стани член, да се виждат последните 1-2 новини и да има лесен и очевиден достъп до основните секции

1. Новини

Новините трябва да могат да се постват лесно от не специалист. Нужно е просто заглавие, дата и съдържание. 

2. Библиотека с документи

Имаме стотици документи, които трябва да могат да бъдат намирани от членовете на АСАБ. Всички те са разположени в Google docs. 

Тази секция може за начало да бъде просто една статична страница, на следващ етап може да се направи нещо с плъгин или програмиране. 

3. Стани член

Това е главният call to action на сайта. Към тази страница на видно място трябва да седи линк и от главната страница.

Страницата трябва да съдържа текст с ползите за членовете на АСАБ. Текущият текст в съществуващата страница е добра отправна точка. На финала ще съдържа линк към Гугъл формуляр, с която ще се кандидатства за членство. Т.е. Страницата също е статична и има един линк в края. Разбира се ще е по-професионално ако формуляра е вграден в страницата.

4. За нас

Кратка история, цели на организацията (има ги в Устава чудесно разписани).

4. Контакти

Кратка статична информация, форма за контакт, банкова сметка.

 

Мисля, че е очевидно, проекта е съвсем реален и не е сложен (сложното с библиотеката с документи е извън обхвата, ще го направим на следващ етап с професионална помощ). 

За повече информация, консултация и детайли: d.selenski@bgmaa.org или 0896887707.