Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Iamnikkysiderov avatar Iamnikkysiderov 14 Точки

Кога да изкарам курса Структури от данни?

Въпросът ми е кога е най подходящо да изкарам курса Структури от данни (и след това Алгоритми)? Когато съм изкарал Programming Fundamentals или когато съм минал малко от професионалния модул?

1
Въпроси за SoftUni
Nikola_Andreev avatar Nikola_Andreev 669 Точки

Здравей.
Курса по структури от данни и алгоритми е най-трудния в СофтУни. Силно препоръчително е да минеш през него, обаче да го запишеш веднага след Тех модула е доста рисковано. Разбира се всичко зависи от това на какво ниво си ти и дали се чувстваш готов за този курс, но в нормалния случай е хубаво да изкараш поне някой от Advanced модулите преди него. Аз в момента мисля да запиша точно този курс, но вече съм минал JS Core и Java Advanced и се чувствам доста по подготвен.        

1
Iamnikkysiderov avatar Iamnikkysiderov 14 Точки

Ясно... и аз смятах, че е един от най-сложните курсове в Софтуни, обаче ми се струва и доста интересен и затова ми беше интересно, но тогава няма да бързам... Ще мина някои курсове от професионалния модул и тогава ще го изкарам.

0
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 566 Точки

С малко повече старание, а дори и предварителна подготовка (погледни за минали инстанции и материалите от тях) и след Programming Fundamentals може да го изкараш. Моят съвет е да прецениш нивото си и наистина да се информираш малко за материята в курса преди да започне. :)

1
DStefanow avatar DStefanow 112 Точки

Аз не виждам особен смисъл как JavaScript-a или това да пишеш MVC на Spring (Java) би повлияло? Според мен е по- добре даже първо да се учат структури от данни и алгоритми, преди да се почне с изграждането на цялостни приложения, при условие че има хора които са чували само за списъции нищо друго, а си нямат и представа как работи отдолу ...

1