Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Reneta_Tonkova avatar Reneta_Tonkova 1 Точки

Закупуване на хостинг

Здравейте,

Онлайн съм и нямах възможност да гледам презентацията на Суперхостинг, та  въпросите които имам може да са обсъждани.... На етап съм да си закупя хостинг от Суперхостинг и виждам, че има само хостинг и хостинг за WordPress. Освен, че при хостига за WordPress има инсталиран такъв май- друга разлика не виждам....Кой е по-удачно да си закупя?

Второто ми питане е свързано с абонаментния план- както виждам по-високите планове имат възможност за Add-on домейн. Ако се вземе план с например 50 Add-on домейна, това означава ли, че могат на този хостинг да се качат 50 сайта на 50различни  клиента?

Благодаря предварително за отделеното внимание!

Р.Тонкова

Тагове:
0
WordPress Basics
Sim0o0na:
Отговорено е.
Tanyo avatar Tanyo 152 Точки
Best Answer

По първия въпрос: Взимаш си един стандартен хостинг и си инсталираш Wordpress на него. 

По втория въпрос: Да точно така, може да закачиш 50 домейна на този хостинг. Но ако все още нямаш такива, реално няма смисъл от по - скъпите планове. А когато настъпи момента да имаш толкова много клиенти, много вероятно е да прибегнеш към друг вид хостинг....:) 

Плати си за 1 година на най - евтиния план, след това винаги можеш да преминеш и на по - висок.. :)

 

Успех!

0
11/04/2017 10:04:19
filip.ivanov avatar filip.ivanov 16 Точки

Няма съществена разлика между “Хостинг” и “Хостинг за Wordpress”. Отвори и двата и ще видиш, че има съвсем малки разлики в описанията, но на практика функционалността е една и съща. Аз закупих домейн за 7-8лв и ми дадоха промоция - 3 месеца безплатен хостинг и то на план СуперПро. В него намерих опция за бърза и лесна инсталация на Wordpress (WordPress Manager by SuperHosting), което ми свърши перфектна работа. За мен това е най-ефективния начин, за да разбереш реално какво получаваш като услуга. Винаги можеш да продължиш абонамента или да го изчакаш да изтече и да си вземеш друг план.

Относно Add-on домейните - това, което казваш е точно така. С 50 Add-on домейна можеш да имаш 50 различни сайтове на различни клиенти, но ако си решила така да подхождаш, трябва да помислиш за колко може да ти струват евентурални разширения. Например, пакета СуперПро дава 50 GB или 180,000 файла дисково пространство т.е. базата на всеки клиент не трябва да е по-голяма от 1GB. Също така имаш посещения на месец (36,000), оперативна памет (1GB), брой бази данни, и много други неща. Всичко това трябва да го прецениш на база естеството на сайтовете, които си решила да правиш.

3
Reneta_Tonkova avatar Reneta_Tonkova 1 Точки

Благодаря за изчерпателния отговор!

1