Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Swillen avatar Swillen 2 Точки

SoftUni Мобилно Приложение

Имат ли мобилно приложение за андроид или iOS SoftUni Мобилно.

Ако нямат не мислите ли, че ще е добре ако софт-а си направят мобилно приложение, дори да е само за студенти които да могат да проверяват новините, оценките си, да се записват за изпитни дати тоест нещо по опростено.    И знам че сайта е направен респонсив.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки
Best Answer

Effort е да се прави допълнително приложение за SoftUni, освен ако няма някаква допълнителна функционалност, която да налага направата на такова. За проверка на новини, оценки, срокове за домашни или форум, сайтът е пре-достатъчен. Естествено когато бъде завършен напълно, ще си е респонсив (по-респонсив от сега) и ще върши работата на приложение.

Честно казано не виждам как екипът на SoftUni ще се захване да прави мобилни приложения, преди главният сайт и системата да са готови напълно (или поне вън от beta). Но дори и сайтът да е готов, аз лично не виждам (на този етап) нужда от дедицирано SoftUni мобилно приложение.

6
gudov avatar gudov 274 Точки

Унито няма приложение, но щом знаеш за сайта, защо ти е такова?

1
Yulia avatar Yulia 1343 Точки

Наистина няма необходимост от такова, плюс това приложение за android може да предизвика невероятни security issues за подобна система...

3