За Tech модула
Здравейте, колеги! Христос Возкресе!
Както предполагам доста от колегите в Programming Basics курса, и на мен ми се иска да науча повече за Tech модула, с който започва обучението в СофтУни.
Ще бъда благодарен на всеки, който даде информация от първа ръка за структура, продължителност, такси.
Особен интерес представляват Extended и Intensive опциите. Само за Programming Fundamentals ли има разширена и интензивна група? След като интензивната група мине през материала два или три пъти по-бързо от разширената, ще се наложи ли да изчака и разширената да финишира, преди да продължи със Software Technologies (втората "половина" на Tech модула)?
Също така, задължителен ли е курсът Software Technologies и цената му влиза ли в таксата за модула? Не мисля, че имам нужда от ориентиране, да не говорим за объркването, вследствие на сблъскването с толкова технологии за толкова кратко време. Възможно ли е да се прескочи направо към професионалните модули непосредствено след Programming Fundamentals?
Благодаря предварително на отзовалите се! Приятни празници на всички!
Благодаря за бързия и полезен отговор!
Гледах запис от входящата лекция за Programming Fundamentals януари 2017, от която останах с впечатлението че PF-extended групата е нещо като подготовка за Tech-модула. Т.е. записваш разширената група, минаваш обучението и след това записваш Tech-модула, където отново минаваш PF (само че интензивно) + Software Technologies.
Сега се чудя дали и в онлайн-обучението има разширена/интензивна-група?
Има. Първо като плащаш, си избираш формата - онлайн или присъствено, защото цената е различна. И чак по-натам (през м. май) избираш интензивна или разширена.