[Softuni Phone] Не ви работи телефона
Здравейте, опитвам се да се свържа с вас относоно плащането на таксата ми, но не ви работи телефона (поне от чужбина). Имате ли друг номер?
Здравейте, опитвам се да се свържа с вас относоно плащането на таксата ми, но не ви работи телефона (поне от чужбина). Имате ли друг номер?
+359 899 555 592
info@softuni.bg
Вероятно и те са в обедна почивка ( между 12.00 - 13.00 ) - което е нормално...Нали трябва и да се яде...
Здравейте,
Не се притеснявайте, телефонът работи. Администрацията няма обедна почивка. По всяко време може да звъните (от 10:00 до 20:00 часа от понеделник до петък или от 9:00 до 18:00 часа събота и неделя). Винаги има човек, който да отговори на въпросите Ви (на място или по телефон).
Извиняваме се за забавянето на отговор по телефона. Ще върнем обаждания на всички, с които не сме успяли да се свържем. Ако пожелаете, може да се свържете с нас и по имейл. Причина за забавянето и по-често заетата линия са предстоящите записвания за модули и приемни изпити.
Моля за Вашето търпение и Ви благодаря за обратната връзка!
Поздрави,
Алекс :)
Благодаря за отговора, успях да се свържа с вас. Линията не даваше заето - директно ми се казваше на английски "No routing" или нещо от този сорт.
Да, предполагам е това. Хубаво е да се упомене обедна почивка от- до в контакти.