Основи на Magento - домашно
Здравейте,
На началната страница ми показва, че имам домашно, но като отворя страницата на курса пише, че няма качени материали и няма домашно? Онлайн форма съм.
Лек ден!
Здравейте,
На началната страница ми показва, че имам домашно, но като отворя страницата на курса пише, че няма качени материали и няма домашно? Онлайн форма съм.
Лек ден!
влизаш тук -> https://softuni.bg/trainings/1668/magento-basics-may-2017 -> [2] Magento Basics -> в ляво пише какво ти е домашното, а от дясно прикачваш файла
Благодаря много!!! Аз гледах ресурси, където пише. Като смениха дизайна и започнах да се бъркам.
За домашното коя папка точно архивирате, че мойта става към 500 мб и като гледам е доста за да бъде качено, но като го направя не ми изписва грешка появява ми се DONE, но като рефрешна пише да кача домашно няма го това което съм качил, но нещо друго което забелязах е че като го качвам конзолата гърми.
Здравейте, аз също съм онлайн обучаващ се. Имам проблем при инсталирането на Magento, тъй като нямам хост и домейн може ли да ми съдействате. Благодаря Ви!