Проблем за съвпадения на изпити по модули: юни - август

Здравейте забелязах следните съвпадения на изпити за предстоящите модули и изборни курсове преглеждайки програмата до септември. Мисля, че могат да се избегнат и ще бъде чудесно ако стане и имаме информация от рано за евентуални корекции. Моля за отговор тук ако се направят корекциите да актуализираме графика си.

1)  16-ти юни: JS web и JS core съвпадат от 16.00. Защо не единият да е в събота. Това е може би най-добрият вариант да нямаме ментално претоварване. За сутринта неделя от 9.00 също е вариант, но ще има съвпадение със C programming, а и ужасно претоварване.

2)  13-ти август: JS web и DB съвпадат от 15.00. Може би единият да отиде събота или пак неделя, но от 9.00. При последния вариант ще съвпада с Linux for Dev, но пък той има две дати – предишната неделя е първата – така че няма да има проблем предполагам.

3)  20-ти август: JS Core (Frameworks) и Algorithms съвпадат от 15.00 и 16.00. Тук въпреки, че единият курс е изборен (Algorithms) не е хубаво да имаме съвпадение на датите, защото и двата курса са доста тежки и е хубаво да имаме по две чисти дати за явяване. Нормалните и на поправките, а не да губим едната. Защо не единият курс да е сутринта или събота.

4)  OOP-тата за C# не виждам да са обявени. Нека при слагането им по-късно да не съвпадат и те с нещо.

Просто давам предложения.