JS Core модул - не е ли добре да го има на всеки 4 месеца?
Здравейте,
Разглеждайки "План на учебните модули" в профила си, забелязах че модул JS Core не е наличен през Септември 2017.
Въпрос 1: Може ли да се кара JS Web без да е изкаран JS Core? В смисъл такъв, най-вероятно никой няма да ме спре да запиша JS Web, но разумно ли е от гледна точка на последователност на придобиване на знания?
Въпрос 2: Имайки впредвид, че това е задължителен модул и за четирите професии в СофтУни (както е и Tech Модула например), не е ли добре да го има на всеки 4 месеца (както е със Tech модула и Web Basics)?
Благодаря
Благодаря за отговора!
Аз също смятах, че не е разумно да се кара JS Web без JS Core.
Колкото до това JS Core да го има на всеки 4 месеца, предложението ми беше от гледна точка на това, че JS Core е задължителен за всичките 4 професии, за разлика от други курсове. Иначе е разбираемо, че зависи от наличието на зали и лектори, а може би и от интереса към курса.
А може ли някаква идея какво да запиша от Септември като съм се насочил към JS / Front-end, JS Core няма да го има, а дотогава ще съм изкарал Programming Basics, Tech Modul и Web Basics? Или поне насока към кого да се обърна с този въпрос?
тъкмо вчера започна JS Core a JS web започна миналата седмица ..
https://softuni.bg/trainings/1649/js-fundamentals-may-2017
Благодаря, но в момента карам Tech Modul и Web Basics, затова въпроса ми беше за Септември.