Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Автоматично разпределение за групите

Взех изпита P. Basics, платих таксата за онлайн обучение в модула, НО останах с впечтлението че срокът за ибор на група е 22, а не 21 и съм го изпуснал. В съобщението пише, че неизбралите ще бъдат разпределени автоматично, но никъде не мога да видя някакво означение или знак че участвам в курса. Утре е първата лекция за Extended групата. - да разбирам че съм автоматично разпределен там и, когато лекциите официално започнат ще ми бъде изписано в началната страничка в раздел Моите курсове - Technology Fundamentals (и съответно накачени видеа, лекции, презентации и т.н.), така ли?

Благодаря педварително!

Тагове:
0
Fundamentals Module
spzvtbg avatar spzvtbg 581 Точки

на мен вече ми стои в началната страница на софтуни в графата моите курсове P.F. extendet .а като вляза от там ми стои onlain 

start 23.05.а относно автоматичното разпределяне нямам представа как става може би разпределят по оценката от базик курса или направо в експрес варианта но сигурно е че по всяко време можеш да се прехвърлиш.

0
ick.36 avatar ick.36 169 Точки

Ако автоматично си преместен в интензивната, би трябвало вече в "Моите курсове" да ти излиза "Programming Fundamentals - май 2017". За сега има качени презентации/лабове от днеска. Иначе за лекциите и всичко останало - да. Като се качат и в "Моите последни ресурси" ще ги видиш. Най-добре е да се обадиш в СофтУни още сега, за да ги питаш в коя група си, евентуално ако имаш и други въпроси - също. :)

2
22/05/2017 16:48:16
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

За хора с подобен проблем - както казаха колегите - просто се свържете със СофтУни. Един мейл написах снощи и тази сутрин вече всичко е наред. Поздрави!

0