Молба към колегите и аудиторията
От името на всички които са платили за да научат нещо, към всички които не отчитат този факт:
1.Моля преди "взимане" на думата от лектора (и особенно след завършването на дадено практическо упражнение),
ЛЕКТОРА ДА ИЗИСКВА ЗАПАЗВАНЕ НА ТИШИНА, преди продължаване на преподаване на материала.
2.Моля всеки който е се чуства много напреднал или просто присъства за "медийна" изява, да бъда така
учтив да помага на висок глас, само в моменти когато има зададено практическо упражнение.Във всички останали случаи, ние
назадналите очакваме да чуваме само гласа на лектора , с цел усвояване по възможно най-приятен начин, на информацията течаща в ефир, най малкото защото сме платили за този ефир, и всяке друг шум, пречи на основната идея на курса.
3.Моля за всички останали разговори от "какъв е смисъла на живота" до дискусии за "еманация на радия",
да бъдат провеждани извън залата или в почивките.
С искренан надежда за правилно разбиране на молбата ми/ни, предварително изказвам извинение за при неправилно разбиране
на молбата.Все пак става въпроса за цифри формули и важни неща и ако ми убегне някой цвят, като нищо утре мога да отрежа неправилната жичка, защото не съм внимавал в час .. и БУМ....