Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Lyubo avatar Lyubo 172 Точки

Може ли да се промени датата на изпита за курса "Етично хакерство и киберсигурност за начинаещи"

Здравейте, последната лекция от курсът е на 13-ти юни вечерта, видео урокът от лекцията ще се качи в сайта след два дена на 15 юни следобед/вечерта, изпитът ще е на 18 юни, така че по мой сметки ще имаме два дена (16 и 17 юни) за да гледаме урока, да си направим домашните и да се подготвим за изпита.

 Искам да попитам има ли възможнист датата на изпита да се премести от 18 юни на 24-25 юни, така ще имаме една седмица да си преговорим материала и да се подготвим за изпита. В този курс имаме много програми който трябва да инсталираме и разучиме, трябва да правим и много тестове със тях, средно инсталирването, тестването и разучаването на една програмка отнема 20-30 минути, а на всяка лекция имаме да разучаваме над 50-60 програми, а това отнема много време.

Колеги, ще се радвам да споделите какво мислите за предложението/въпросът ми.

Тагове:
2
Cyber Security
golearnweb avatar golearnweb 37 Точки

Аз съм НАПЪЛНО съгласен с колегата! Материалът е наистина много и огромен - и за хора не свикнали с него - наистина е добре повече време да се отдели. Също така аз имам изпит на 18-ти по javaScript - и се засичат - Ако може да се премести датата на изпита за по напред ще е страхотно!!!

1
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6845 Точки

Здравейте,

Датата за изпита остава обявената. Избягваме да променяме вече обявени изпитни дати. Ако същият курс съществува отново, може да се явите на повишителен изпит, при следващо издание.

0