Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Останали ваучери за хостинг, домейн и други

Здравейте,

Тези дни се разтърсих из едни мои папки и се оказа, че от няколко събития в края на миналата година са ми изостанали три ваучера с промо кодове за 70 % отстъпки на Суперхостинг. Виждам, че са валидни до 31 август 2014. Един ще използвам за мой проект, но 2 ще останат със сигурност. За това реших да напиша един пост тук, ако някой смята да ползва подобни услуги до 31-ви, да не отидат ваучерите на вятъра!

Ваучерите са за 70% отстъпка за хостинг планове, нови или трансферирани домейни, VPS, Rsseller и други за 12 или 24 месеца. Ползвала съм и преди, спестяват доста.

Видях една друга тема, в която се обсъждаха подобни промо кодове, но за ICN.bg, които са за студентите на СофтУни. Ако има някаква схема с ICN.bg, за която не знам, и Суперхостинг не се използва, се извинявам. Но ако не е така, нека някой поне се възползва от тези ваучери.

Ако някой има интерес, пишете тук един коментар, ще снимам ваучера за да имате пълната информация и ще Ви го пратя по и-мейл или както е по-удобно.

Поздрави и готин уикенд! :)

 

10
Общи приказки
krisko23 avatar krisko23 2 Точки

Благодаря за предложението! А самите ваучери какво точно включват в себе си като услуги или продукти, за които важат? Знам, че тези ваучери често имат точно определена гама, за която важат. Мен определено ме интересува, но ако няма сред услугите това, което ми трябва, няма смисъл да ти искам ваучера и да го хабя.

1
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Ето какво пише на гърба на ваучера с промо кода:

Промо кодът се въвежда на последната стъпка от онлайн поръчката.

Промо кодът е валиден до 31 август 2014г. и е за отстъпка от 70%. 

Валиден е при поръчка на: хостинг план СуперСтарт, СуперПро или СуперХостинг, както и за един нов или трансфериран домейн в областите .com, .net, .org, .info, .biz или .eu, добавен в поръчката за хостинг.

Промо кодът е валиден за период от 12 до 24 месеца.

Промо кодът е валиден за виртуални сървъри VPS и Resseller хостинг планове без ограничение в периода, като за тези услуги отстъпката е в размер на 40%.

Промо кодът е валиден при поръчки, включващи нови услуги. Важи за нови и существуващи клиенти.

Това е всичко написано :)

1
krisko23 avatar krisko23 2 Точки

Благодаря ти много! Ваучерът ще ми е от голяма помощ. добре, че са останали още такива свестни дарители на ваучери:)

0
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Радвам се, че можах да помогна. Дадох вече и двата ваучера на хора от форума. Ако ми изкочат още такива ще пиша отново и на който му трябва да си каже. Успех!

1