Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
xesoin avatar xesoin 9 Точки

Заснемане на лекциите

Здравейте уважаеми лектори, колежки и колеги тъй като  видео лекциите са някак си малко гадни за четене така както се записват защо не направите начина на записване на лекции с програмите който ползвахте в академията на Телерик там се виждаше всичко и беше перфектно. Също така няма да има този проблем като на лекцията от KVM семинара по време ня  лекцията  някой от колегите който са били на място застава пред камерата и беше малко гадно поне за мен. 

Поздрави, Венцислав Динев

Тагове:
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Видеата се записват с камера и с програма, която записва екрана. Просто явно тези от камерата по-бързо се обработват и за това ги качват първи.
1
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Съдейки по скоростта на качване на двете видеа от "Въведение в програмирането", записаните от камерата проблеми със софтуера на лаптопа на "Примитивни типове и променливи" и все още липсващия скрийн кепчър от тази лекция, може би кепчърът е липсващ или непълен. Вероятно случаят е изолиран и при следващите лекции пак ще има по два варианта. Никой не е заставал пред камерата досега на качените записи или не съм наблюдавал внимателно. :) Лично на мен ми е много по-реалистично и интересно да гледам от камерата, но всеки си има предпочитания. Дразни ме и че Ютюб няма по-плавни опции за скоростта на плейбек, но за това ревах в друга тема. 
0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Колега ето видео което намерих в канала в Youtube на университета:
ЦъкЛекция: Примитивни типове и променливи
Курс: C# Basics

Трейнър: Евлоги Христов

Дата: 9.03.2014
Цък Същата лекция обаче на английски

Lesson: Data Types and Variables 
Course: C# Basics 

Trainer: Svetlin Nakov

Date: 11-March-2014

 
0
xesoin avatar xesoin 9 Точки
да има някой лекции който са заснети направо с програмите който ползваха в  академията, но все пак тук още има видеа който се снимат с камера, имах предвид  да се снимат направо лекциите с програмите а не с камерите защото така ще ние по лесно на всички да виждаме командите и скрипта или ще трябва да тегля/теглим презентациите и то там да ги пишем и така нататък . 
0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Идеята е всяка лекция да се снима и с програма и с камера! Обаче явно не се качва на време всичко. Принципно както има 5 групи за една лекция, би трябвало да има 5 варианта на лекцията с камера и 5 варианта с програмата от екрана. Просто за момента не са качени всички.
0