Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
NoraD avatar NoraD 6 Точки

Teamwork Project Assignment for the Web Fundamentals (HTML & CSS) Course - May 2017

Здравейте,

бих искала да попитам следното относно екипния проект - в случай, че останалите колеги, с които съм разпределена в отбор не проявяват особен интерес към проекта, самостоятелно ли следва да започна да работя по същия и следва ли да уведомя примерно СофтУни, че работя сама по проекта? Както и ако примерно на по-късен етап все пак някой от другите колеги реши да се включи в проекта, редно ли е да ги включвам, при положение, че може до този момент да съм направила по-голямата част от проекта?

Тагове:
0
Web Basics
ChrisPam avatar ChrisPam 976 Точки
Best Answer

Ами ако те не работят по проекта е редно при защитата да уведомите представител на СофтУни, който трябва да отбележи, че не са работили в екипен проект. А до това, ако се включат на по-късен етап, може да ги включите на ваша воля :)

 

Поздрави,

Кристиян!

0
worminer avatar worminer 104 Точки

Здравей, 

Прав е колегата.. При представянето на проекта проверяващия пита кой е работил и съответно се гледа гит историята ..
Но е хубаво да си говорила предварително с всички колеги.. защото е имало случеи в които едната половина не намира другата половина и хората се разделят на 2 групи и правят 2 различни проекта пък са 1 екип.. И на представянето викат отбора и стават 2 групи да представят при което се почва.. ама ние така пък те иначе... много грозно..

0
NoraD avatar NoraD 6 Точки

Благодаря за отговорите, колеги. worminer, разбира се, че преди да пиша тук, съм се опитала да се свържа с другите колеги, но тъй като нямам обратен отговор от тях, затова и реших да попитам какво се случва в такава ситуация. :)

1
Andji14 avatar Andji14 1 Точки

Здрасти Нора. Аз мога да се включа. Записах се сама, но може заедно да направим проекта

1