[Python Basics] Loops - 12. * Еднакви двойки
Здравейте цял ден се мъча с последните две задачи от лекцията за Loops и накрая реших да пусна теми тук.
Специално за тази задача за еднакви двойки, лектора не успява да довърши и в края на лекцията показва основната логика.
Наложи се да модифицирам на места, за да минат в Pycharm всички посочени в условието тестове.
В Judge обаче, за пореден път ми дава 0/100 без да показва какви са грешките.
Моля за помощ - в логиката ли греша нещо или за пореден път Judge изисква отговорите форматирани по някакъв специфичен начин и за това не ги признава?
Ето моят код:
Много благодаря!
Тези интервали и форматирания на изхода при иначе верен алгоритъм са ми огромен проблем...
Само да попитам това с интервалите само по изходите на примерите дадени във файла с условията ли го сравняваш или в judge има някакъв начин да се види какво очаква като изход на всеки един тест?
Защото на мен ми показва incorrect answer без никакви подробности и от ръководството за работа с judge останах с впечателение, че нарочно така е направена системата...
И при мен е така - без никакви коментари - тогава започвам да разглеждам внимателно условията - за точки, запетайки, главни букви и интервали.