Изпит Programming Fundamentals
Здравейте. Понеже обмислям да се преместя в Programming Fundamentals Extended ще загубя домашните досега. Въпроса ми е ако изкарам 6.00 на изпита ще ми пишат ли 5.80 например, защото нямам домашни? Благодаря!
Здравейте. Понеже обмислям да се преместя в Programming Fundamentals Extended ще загубя домашните досега. Въпроса ми е ако изкарам 6.00 на изпита ще ми пишат ли 5.80 например, защото нямам домашни? Благодаря!
Ако решиш всичките задачи на изпита със сигурност ще имаш 6.
Домашните са 20 % от общите точки но защо да губиш домашните до сега
И аз не знам защо, но се губят. Поне така беше в предния курс.
Ами защото се губят ако се преместя в другата група. И домашните са 10%. Просто ме интересува дали ще имам пълно 6 ако изкарам пълно 6 или ще пишат 5.80 или нещо от сорта поради липса на домашни.
Аз получих 300 от 400 точки на изпита + решени домашни и имам 6. Така, че няма логика с получени 400 от 400 без решени домашни да нямаш 6ца.
Най-добре ще е да звъннеш на рецепцията, там ще ти кажат със сигурност как стоят нещата.
Здравей!
Аз се преместих и ми казаха, че домашните от Intensive не ти се зачитат в Extended.
Общата оценка е сумарна:
- от изпита, (която да предположим 6-ца ) с тежест 90 %
- от домашни - с тежест 10 %,
т.е. ако влезеш по средата на курса, търпиш някакви минимални загуби в общата оценка, понеже дефакто имаш служебни двойки на половината домашни.
Аз мисля, че максималния брой точки, който можеш да събереш е повече от 100, така че дори и нещо да липсва пак може да имаш пълна шестица. Ако събереш домашни, оценка от изпит и активност може би реалната оценка спрямо точките би била 6,40 :Д
И аз смятам така, изкарай си пълните точки на изпита и ще имаш 6 със сигурност.