Loading...
VasilValchanov avatar VasilValchanov 555 Точки
Best Answer

Основните ти грешки са 2:

ендата е, че не закръгляш до втория знак на Total bill -> Console.WriteLine("Total bill: {0}", totalBill);

а другата е , че при този вход:

4
Cola-1.25
Sandwich-2.30
Bira-0.01
Bira-2
Toshko-Bira,3
Toshko-Bira,3
Toshko-Bira,3
Mira-Sandwich,1
Marto-Kola,2
end of clients

ти получаваш това:

Mira
-- Sandwich - 1
Bill: 2.30
Toshko
-- Bira - 3
-- Bira - 3
-- Bira - 3
Bill: 18.00
Total bill: 20.30

а трябва да получиш този изход:

Mira
-- Sandwich - 1
Bill: 2.30
Toshko
-- Bira - 9
Bill: 18.00
Total bill: 20.30

понеже ако си е купил вече бира, трябва само да добавиш стойност към съществуващ вече ключ

ако имаш някакви затруднения да го fix-неш, пооправих малко кода ти и дава 100/100 ->

https://pastebin.com/CFje8qwf

0
IvanNihtyanow avatar IvanNihtyanow 2 Точки

Мерси много!

0
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1274 Точки

Можеш ли да пуснеш и условието? Иначе от това което виждам ми се струва че не попълваш dictionary за продуктите правилно.Довечера като тествам на VS може и повече да видя но без Vs така ми се струва като чета кода.

0
IvanNihtyanow avatar IvanNihtyanow 2 Точки

Може и така да е но още не съм свикнал да използвам класовете и съм малко на programming by налучлкинг :D

https://judge.softuni.bg/Contests/Compete/Index/210#6

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.