Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
stamen4o avatar stamen4o 44 Точки

Споделете мнението си относно онлайн платформите за програмиране.

Попаднах на интересни платформи за програмисти, начинаещи и напреднали. Някои от тях са платени според нуждите на програмиста откъм мощност на съответния сървър. Бих се радвал по напредналите ако са се сблъсквали с тези услуги да споделят мнение и "experience". Идеята да си пишеш от където си искаш и на каквато и да е машина /действаща като терминал/ ми допада, но моля хората с опит да подскажат :) А ето и малко такива платформи : 

Koding.com , Codeanywhere.net , Codebender.cc , C9.io ... 

Тагове:
0
Общи приказки
dentia avatar dentia 362 Точки

Много са неудобни, а и са крайно орязани откъм функционалност (поне тези, които съм пробвала).

Вършат работа колкото да провериш нещо набързо, ако си се сетил, но с уговорката, че това, което проверяваш е в границите на материала за ниво 0/1.

0
Dexter avatar Dexter 119 Точки

Аз от вчера имам рег в Koding.com, като още не съм го пробвал, но двама колеги казаха, че не бил лош, само малко бавно се вдигали виртуалките, ако не си го ползвал известен прериод от време. /offtopic много хубаво online място за учене и разцъкване е http://www.codecademy.com/ - направен e така все едно играеш игра - получаваш achievement-ти докато пишеш код и тн. Нещата, които могат да се научат там са: → JavaScript → HTML/CSS → PHP → Python → Ruby → APIs. Можете да му хвърлите едно око.

0
VelizarValkov avatar VelizarValkov 35 Точки
Видяхте ли новата платформа на телерик?! Изглежда сякаш са изпреварили бъдещето! Изгледайте записа от представянето и тук. Звучи много обещаващо, пък тепъва ще видим!
3
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки
Много е силно, най-много ми харесва начина, по който са представени базите данни и това, че не ти се налага да пишеш обикновени заявки. Още повече приложенията са хибридки и вървят на всичко ^^
1
mzografski avatar mzografski 189 Точки
+1 за Koding.com -  супер бърз начин да покажеш мокъп на клиент или да билднеш тест кейс без да се налага да имаш хостинг, домейн... бла-бла. 
0