Loading...
cbetu avatar cbetu 0 Точки

Обучение за трейнъри - юли 2017

Имам два въпроса относно предстоящия курс:

1. Между 15-ти и 23-ти юли ще бъда на почивка, т.е. мога да предам презентация, но няма да мога да я презентирам на 21-ви, ако не предоставите допълнителна дата. Възможно ли е това?

2. Кога ще бъде активен бутонът за предаване на домашно, защото се записах за курса, но все още не мога да го използвам?

Тагове:
0
Open Courses
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

Считаме за успешно преминали първия етап на курса само хората, които са презентирали изпратените презентации. Възможно е да направим някои лични изключения, в случай, че не стане масово, но това ще повлияе на оценяването, тъй като ще получите 0 точки на предварителното представяне.

Изпращането на домашно би трябвало да е активно.

0
cbetu avatar cbetu 0 Точки

Благодаря за отговора. Бутонът за предаване вече е активен, но няма как да отменя пътуването си. Успех на курса, а аз евентуално ще изчакам следващо издание.

0
NadejdaNeikova avatar NadejdaNeikova 0 Точки

Привет!

Моят въпрос е дали курсът е подходящ само за хора с tech опит и познания? Ако не, възможно ли е презентацията да бъде в сферата на дигиталния маркетинг например?

0
viktor.pts avatar viktor.pts SoftUni Team Trainer 332 Точки

Дигитален маркетинг е подходяща тема.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.