Според вас кой е най-трудният език за писане?
C#, JavaScript Dev, Java Web Dev или PHP Dev? Кой от езиците смятате за най-труден за писане и защо?
C#, JavaScript Dev, Java Web Dev или PHP Dev? Кой от езиците смятате за най-труден за писане и защо?
java и c# са горе долу на едно ниво но java е малко по сложна защото за някои прости неща се пише повече и липсват някои "екстри от c#" останалите 2 са наи лесни
Java - пишеш много за да постигнеш малко
И аз това забелязах Мисля, че ще stick-вам със C# или JavaScript Dev.
C++ според мен е доста по-труден от другите езици.
Ако става въпрос за всички езици наи труден е машинния език после асемблер
За изброените по-горе езици питах, но благодаря за изказаното мнение! :)
Ето тук има една подходяща класация => https://www.techworm.net/2016/05/worlds-five-difficult-progamming-languages-learn.html ;)
Благодаря за линка! Ще го прегледам с удоволствие.
зависи на какво ниво , ако става въпрос за начално ниво всички са еднакви и ще ти е еднакво лесно на които и да е но като почнеш да навлизаш с времето в материала ситуацията се променя , в тех модула съм с с# реших да си пусна едно две видеа от следващата част на техмодула а именно софтуерните технологии, ами направо се уплаших от това колко може да са увъртяни нещата php изобщо съм го отписал наравно с джавата фаворитите са ми на първо С# след това javascript koito taka ili inaче ще го учим обезателно нататък
та мисълта ми понеже ще наблягаме на уеб технологиите виж за теб кои от езиците ще ти е наи разбираем но не под формата на цикли или ифове до там всички си приличат
Според мен С++ е труден език, той е доста стар и пишеш много повече от C# например. Но си заслужава да го науиш, защото е интересен и ти гарантирам, че после ще ти е много по-лесно да научиш който и да е език. Поздрави!
Нито един от изброените езици, не може да се причисли като "труден" - всички са C базирани езици от високо ниво, които са направени с цел достъпност и са доста близки помежду си.
Колкото по-надолу слизаме в йерархията, толкова по-сериозни стават нещата - ако се чувствате наистина късметлии, може да пробвате някой диалект на Assembly. Или ако искате нещо от високо ниво, което пак да има известна доза mindfuck - Haskell е също интересен избор.