Относно преместване в Extended групата и изпита
Здравейте,
Може би се бъркам, но доколкото разбрах можем да се преместим в Extended групата преди изпита. Последната седмица бях втора смяна в училище и гледах да уча за изходните, изпитите и т.н. и едвам се справях с университета но мислех, че няма да е фатално. Но сега с тези стрингове чисто закъсах. Исках да наблегна върху подготовките за изпита, но изпитвам затруднения със задачите а и трябва да наваксвам с домашните преди крайния срок.
Въпросът ми е, на extended групата по-късно ли е изпита? Добра идея ли е чак сега да се преместя? Ако не, поправителните на коя дата са? Благодаря предварително.
Вероятно ще се запиша, чак сега разбрах, че следващата част започва веднага след изпита. Мислех, че ще имам малко време да наваксвам но явно не става.
А Software Technologies го няма в екстензивното обучение, нали? Без него можем ли да продължим натам?
И на кой урок сте в момента?
Не няма го, до колкото разбах може да се продължи и без него, но на по-късен етап ще трябва пак да го изкараме заради точките които ще вземем от него. Иначе за да го изкараме трябва да се запишем наново сегашния модул в интензивен вариант , но на половин цена. Това е до долкото знам. В момента сме на Dictionaries , ето тук може да погледнеш програмата http://softuni.bg/trainings/1618/programming-fundamentals-extended-may-2017 .
Чудех се дали да се прехвърля към extended заради факта, че трябва след това пак да изкараме същия модул, но накрая реших да го направя и не съжалявам. Наистина е много по-спокойно. Преди имах толкова много стари домашни, че дори не знаех кои да решавам и накрая пак за никои не остана време А сега без проблем реших всичко. Благодаря за информацията!
Само един последен въпрос, има ли значение кога ще се запишем за същия модул? Ако решим да го направим след професионалния, пак ли цената ще е наполовина?