[Programming Basics] Homework - задачи със звезда?
Привет,
Искам да попитам, счита ли се за завършено домашното ми, ако съм решила всички задачи без тези маркирани със звезда?
Привет,
Искам да попитам, счита ли се за завършено домашното ми, ако съм решила всички задачи без тези маркирани със звезда?
Здравей!
Всички задачи са задължителни и влизат в крайната оценка. Изключение правят само тези от изпити. Всяка задача която е в практика свързана с конкретна тема се взема под внимание.
Успех.
Счита се за решено, но е добре да се помъчиш да ги решаваш тези със звездичките, защото като се поровиш малко, за да видиш как става после новия материал все по-лесно се усвоява.
Да, до колкото знам се счита.
Да, счита се. Задачите със звездичка не са задължителни, но все пак е добре да се опиташ да ги решаваш, защото така се свикнеш да решаваш сложни проблеми, за да ти бъде по-лесно като започнеш работа.
Задачите маркирани със звезда са върху материал, който предстои да ти бъде преподаден. В твоя полза е сама да попрочетеш напред и да се опиташ да решиш задачата. Можеш да попиташ за помощ, ако се затрудняваш.
Да, тези със звездичките не се считат към процентите за изпит
Абе хора, направете някак си отговорът на Ivanov.Ivan да излиза най-отгоре (стига да е верен де, хахаха), защото всички останали отговори му противоречат и човек може да се заблуди.
Това трябва да го направо авторът на въпроса. А и вече има избран най-добър отговор.
Да, счита се за решение, но напред пак ще ти трябва. Важно е да пишеш задачите дори и да не са по-сложни. Моето мнение е, че задачите със звездичка са най-важните.
Задачите със звездичка ти помагат, да се поровиш малко из интернет да намериш информация. За следващите курсове доста ще ти помогне това умение