Loading...
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

[Team Building] Покер - Има ли покер играчи сред колегите ?

Здравейте,

Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?

Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)

Тагове:
4
Общи приказки
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Аз не съм играл откакто завърших даскало (близо година вече), но с удоволствие бих разцъкал ако се събирате :)

0
ivan91k avatar ivan91k 2 Точки

Здравейте , аз играя кеш омаха хай-лоу в старс и микро турнирчета holdem . Но последните месеци рядко сядам . Ако правите лайв игри , влизам и аз , но само ако е за кеф или с малки суми , че там ще съм драуинг дед май :Д

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Аз съм играл преди, загубил съм тренинг, а и никога не съм бил много добър, но съм навит винаги за игри. С малки суми разбира се.

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Две години играх професионално, покерът ми беше единствен източник на доходи. От година почти не играя и вече съм изгубил форма, но с удоволствие бих разцъкал на живо, просто за забавление.

0
belichev avatar belichev 6 Точки

Има желаещи както за онлайн, така и за игра на живо - няма значение ;) Даже може да си направим някоя малка символична лига :)  Разцъквам из HU SNG средите главно :)

0
techmaniac avatar techmaniac 133 Точки

Една от малкото теми които като им видя заглавието ми светват очите. Пълен noob-съм , но обожавам играта (само на живо само че) нещо пред компа не ме кефи. Обичам живия адреналин. Бих се включил ако изникне нещо , с малки суми разбира се. Texas Hold Em NO limits

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Като гледам колко желаещи - да се хванем да си напишем покер платформа на Софтуни с JS :D 

Ако на някого му се занимава да ми пише във facebook/skype.

1
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6849 Точки

И за писането на покер платформа и за играенето съм с две ръце за. И онлайн и на живо, ако ще играете - обадете се :)

2
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

Виждам, че има сериозен интерес към инициативата, което е супер.

Можем да направим един сериозен Teamwork проект, играейки и правейки покер.

Междувременно създадох един клуб в Home Games на PokerStars, където можем да поиграем, докато уточним другите детайли -

• ID: 935576 Pass: play1234

За живата игра има ли някой с достатъчно свободен терен? При нас положението е невъзможно :)

0
dimitarstoyanov90 avatar dimitarstoyanov90 164 Точки

+1 от мен, терен има зависи за колко човека :) иначе ще трябва хамбар :D

0
belichev avatar belichev 6 Точки

Ами може за утре да уговорим нещо, ако има желаещи. Празен апартамент в Младост 1 :) Въпроса е просто някой да донесе чипове, а пък домакина ще предостави бира и чипс примерно :) 

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 389 Точки

Чиповете от мен, няма проблем. Пишете и във Фейсбук на лично (има го в профила ми).

0
alexxdim94 avatar alexxdim94 33 Точки

И аз бих се включил, но след ваканцията! Бих играл и онлайн, но предпочитам жива игра. Може евентуално да направим група във Facebook, където да се уговаряме?

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.