[Team Building] Покер - Има ли покер играчи сред колегите ?
Здравейте,
Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?
Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)
Здравейте,
Понеже беше ставало дума няколко пъти за покер на лекциите, искам да попитам кой, къде и колко играе покер?
Ако има желаещи за жива или онлайн игра, да си признават :)
Аз не съм играл откакто завърших даскало (близо година вече), но с удоволствие бих разцъкал ако се събирате :)
Здравейте , аз играя кеш омаха хай-лоу в старс и микро турнирчета holdem . Но последните месеци рядко сядам . Ако правите лайв игри , влизам и аз , но само ако е за кеф или с малки суми , че там ще съм драуинг дед май :Д
Аз съм играл преди, загубил съм тренинг, а и никога не съм бил много добър, но съм навит винаги за игри. С малки суми разбира се.
Две години играх професионално, покерът ми беше единствен източник на доходи. От година почти не играя и вече съм изгубил форма, но с удоволствие бих разцъкал на живо, просто за забавление.
Има желаещи както за онлайн, така и за игра на живо - няма значение ;) Даже може да си направим някоя малка символична лига :) Разцъквам из HU SNG средите главно :)
Една от малкото теми които като им видя заглавието ми светват очите. Пълен noob-съм , но обожавам играта (само на живо само че) нещо пред компа не ме кефи. Обичам живия адреналин. Бих се включил ако изникне нещо , с малки суми разбира се. Texas Hold Em NO limits
Като гледам колко желаещи - да се хванем да си напишем покер платформа на Софтуни с JS :D
Ако на някого му се занимава да ми пише във facebook/skype.
И за писането на покер платформа и за играенето съм с две ръце за. И онлайн и на живо, ако ще играете - обадете се :)
Виждам, че има сериозен интерес към инициативата, което е супер.
Можем да направим един сериозен Teamwork проект, играейки и правейки покер.
Междувременно създадох един клуб в Home Games на PokerStars, където можем да поиграем, докато уточним другите детайли -
За живата игра има ли някой с достатъчно свободен терен? При нас положението е невъзможно :)
+1 от мен, терен има зависи за колко човека :) иначе ще трябва хамбар :D
Ами може за утре да уговорим нещо, ако има желаещи. Празен апартамент в Младост 1 :) Въпроса е просто някой да донесе чипове, а пък домакина ще предостави бира и чипс примерно :)
Чиповете от мен, няма проблем. Пишете и във Фейсбук на лично (има го в профила ми).
И аз бих се включил, но след ваканцията! Бих играл и онлайн, но предпочитам жива игра. Може евентуално да направим група във Facebook, където да се уговаряме?