Loading...
izahariev96 avatar izahariev96 14 Точки

C# Basics Exam 25.7.2014

Здравейте, има ли някой представа колко сме с 500/500 и ако съм на онлайн форма на обучение дали ще взема стипендия? :)

Тагове:
0
Programming Basics
Anonymous:
Нека дискусията се прехвърли във вече отворената тема за изпита тук: https://softuni.bg/forum/questions/details/1665/0
nikola.m.nikolov avatar nikola.m.nikolov 830 Точки

Вече има отворена тема за изпита от днес, както и в judge системата си има резултатите от изпитите днес. Преди да се пуска нова тема е хубаво да се провери дали вече няма отворена подобна.

0
izahariev96 avatar izahariev96 14 Точки

Можеш ли да ми кажеш къде мога да ги намеря резултатите, защото ги имаше по време на изпита, но сега не ги намирам. :)

0

http://judge.softuni.bg/Contests/#!/List/ByCategory/1/CSharp-Basics

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

До колкото видях на сутрешния изпит 24 души имат 500 и още 3-4 са между 400 и 500. Това при 141 явили се (140 реално, Наков не го включваме).

На следобедния/вечерния от 87 явили се (двама поне от всички 89 са от екипа на СофтУни), с 500 са 12 души. Още 7 са с резултат над 400.

Общо с максимум са 36 човека от около 230, което е около 16%. Което не е никак малко.

За стипендия - трябва да почакаме класиране. И аз живо се интересувам от това, защото не е ясно дали цяла година мога да изкарам без доходи. Тук ще се смятат оценки от домашни и оценяване на домашни, форумна активност и т.н. Нямам също и идея от тези 36 човека с 500 на изпита колко реално са записани присъствена форма, онлайн студентите не влизат в сметките за стипендиите. 

Другата седмица (по-скоро към края доколкото разбрах) се очаква да направят класирането. След това вече може да се направят по-добри сметки за евентуални стипендии.

По върпоса ти - ако си онлайн форма нямаш право на стипендия доколкото знам. Ето какво пише на сайта на СофтУни:

• Стипендиантите се избират преди старта на всяко ниво въз основа на цялостния им успех от предходното ниво (резултатите им от всички курсове). Те представляват първите 10% от най-добрите студенти от всеки випуск, записани в присъствена форма на обучение.
0

И понеже класирането ни е общо със студентите, коите са от юлския курс, то ще има още с по 500 точки след изпита през август.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.