Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

Допълнителна подготовка за повишителния изпит по C# Basics

Здравейте,

След изпита вчера със сигурност ще трябва да явявам на повишителния, когато и да е той.

Не знам дали ще има допълнителни подготовки, както преди този изпит. Четох в една тема за индивидуалните уроци по програмиране и бих се възползвал от помощ за повишителния изпит - в удобен час за всички, на място в Университета.

Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Като кандидатствахме нашия випуск - преди повишителния с един колега предложихме да помогнем на тези, които ще се явяват като направим "седянка" с решаване на задачи, но нямаше достатъчно желаещи - имаше повече желаещи да помагат отколкото да им бъде помогнато. Ако намериш още 3-4 човека като теб - няма проблем да отделим няколко часа, иначе допълнителна официална подготовка едва ли ще има.

1
Karamazov avatar Karamazov 0 Точки

 Аз съм от тези на които ще им трябва помощ ;)

0
slavek avatar slavek 49 Точки

И аз имам нужда от помощ. Само напишете дата и час и съм там.

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

Аз бих помагал с каквото мога. Стига да е след работа съм склонен да отделя няколко часа.

2
dilieff avatar dilieff 2 Точки

И аз сьм "за", от нуждаещите се. Все още не е възможно записване за поправителен за Ниво 0, или? Гледах в тази публикация https://softuni.bg/news/new-courses-and-timetable-from-September че уж било възможно все още да се запишем само за изпит за 22 август, но като пробвах от формата за кандидатстване не ми излиза Сезон Септември 2014 а само Сезон Януари 2015, някой има ли представа?

2
ivan91k avatar ivan91k 3 Точки

Здравейте!
Аз също имам нужда от допълнителни уроци, но не знам към кого да се обърна . Не съм от София , така че няма смисъл да идвам за няколко урока по няколко часа ,пък и няма нищо конкретно в двете теми . За това нека който има свободно време през Август и може да ми отдели 10-на дни поне , да пише тук и след това да се уговорим за дни ,часове , заплащане и т.н.

Смятам че, наистина имам нужда от индивидуална помощ , за това ще съм много благодарен , ако има кой да ми отдели  повече от времето си през идния месец!

0
Villy avatar Villy 1 Точки

И аз съм от хората,имащи нужда от помощ,бях много сигурна,че ще се справя,но се оказа,че съм се лъгала доста!Само кажете дата и час.Не съм от София,но ще пътувам!

0
Filkolev avatar Filkolev 4501 Точки

Аз лично съм свободен и нямам против да помагам (може и дистанционно, със Skype или TeamViewer примерно).

Разбира се, трябва да се има предвид, че съм новак, т.е. естествено е за предпочитане да ти помага някой, който е доста по-навътре в нещата. Но за C# Basics смятам, че съм достатъчно подготвен да дам едно рамо на други колеги.

Сложил съм си скайп в профила, някой ако има желание може да пише.

2
kliko avatar kliko -2 Точки

Аз също мога да помагам дистанционно.

0
tdsamardzhiev avatar tdsamardzhiev 77 Точки

Здравейте,

Бих се радвал да помогна безвъзмездно на някой колега, който има нужда. Можете да ме намерите на координатите от профила ми. 

3
slavek avatar slavek 49 Точки

Здравейте колеги!

Направих запитване в СофтУни кога залата е свободна и отговора е следния:

"Здравейте,

Може да идвате, няма никакъв проблем. От 2-ри до 10-ти август СофтУни няма да разботи (излизаме във ваканция). След това, стига да не се провеждат курсове и да не смущавате учебния процес, може да се подготвяте."

Предлагам на всички които са назад с материала да почнем да се събираме за да решаваме задачи от минали изпити след 10-ти август и да наваксаме с коденето защото няма много време до следващия изпит! 

 

 

2
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

Имаш предвид след 10-ти?

0
slavek avatar slavek 49 Точки

Да, моя грешка. След 10-ти.

0
Andrey12 avatar Andrey12 15 Точки

Супер, само да се уговорим и с обучаващия ни и всичко е точно.

0
Ellnita avatar Ellnita 52 Точки

Страхотна тема и идея. И аз имам нужда от малко помощ и такава инициатива - да се събираме и да си помагаме за предстоящия изпит, е супер! Когато има избрано време, удобно за всички, и аз участвам!

0
Hristo_Penchev avatar Hristo_Penchev 388 Точки

Колеги,

Както казах по-горе, готов съм да помогна. То ще е полезно и за мен - ще си упражня знанията. Но може да пропусна темата. Така че ако организирате нещо, може някой от вас да ми драсне две изречения във Фейсбук и да се опитам да се включа.

1
ivan91k avatar ivan91k 3 Точки

filkolev, това е скайпа ми : ivan.91.1  може да ме добавиш , понеже линка за скайп от профила ти ми се чупи . Нека и други, които могат да ми помогнат, да пишат !  laughing

0