Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
DianaTacheva avatar DianaTacheva 0 Точки

SEO оптимизация обучение

Здравейте, 

Искам да попитам, дали скоро се очаква да се организира курс по SEO оптимизация за Google.bg? Ще се радвам, ако бъде организирано нещо с реални примери и работещи методи за българския онлайн пазар..Видеата от предните курсове, смятам, че са по-остарели и май е време да се направи нещо актуално към 2017 година...калпави ръководства по SEO оптимизация има много, но реален резулта и продажби - йок! Следвах всяка една стъпка от тук и в крайна сметка резултатът е кръгла нула...

Тагове:
0
SEO 23/07/2017 02:16:16
gerry88 avatar gerry88 2 Точки

Здравейте,

Преди около 1 месец имаше уникален курс за SEO оптимизация за напреднали проведен от Netpeak (https://digital.softuni.bg/trainings/21/seo-advanced), който беше изключително полезен и актуален. Нещата в оптимизацията се променят много бързо и поради тази причина е пълно с остаряла информация в интернет. Ако смятате, че след прочитането на 1-2 ръководства ще успеете да оптимизирате сайта си професионално се лъжете. Специалистите в тази област експериментират постоянно и отделят много големи времеви и финансови ресурси, за да са в крак с актуалните тенденции в оптимизацията на сайтове. Те са прочели хиляди статии и практикуват това нещо от много години, за да могат да постигат реални резултати. Абсурдно е да мислите, че след 2-3 статии или 1-2 курса ще достигнете тяхното ниво. При положение, че искате да намерите качествена информация на тази тема можете да започнете от: https://netpeak.net/bg/blog/, https://www.cloxy.com/blog/, https://mdesign-bg.com/полезно/290-25-препоръки-за-seo-оптимизация-на-уеб-сайт-за-начинаещи, https://seosof.com/seo-оптимизация-на-сайт/, http://seoteo.info/seo-оптимизация-за-търсачки/ или просто потърсете в Google „ръководство за seo оптимизация“, „seo блог“, „препоръки за seo оптимизация“ или др. подобни. Ако желаете ефективна оптимизация за вашия сайт с реални резултати ви съветвам да се обърнете към специалист, а не да експериментирате върху сайта си. Пак казва, че е абсурдно да мислите, че след прочитане на 2-3 ръководства ще достигнете до Know-How на някой специалист с 5 или 10 години опит за гърба си.

Въпреки всичко е добре да се ограмотяваме :)

Пожелавам ви успех!

0
webmonster avatar webmonster 0 Точки

Здравейте, преди няколко месеца изкарах курс в http://maxplus-bg.com/. Водеше го Пламен който лично според мен е доста навътре в тези неща. За самия курс предполагам че трябва да има някаква определена бройка за да може да се запишете за него. В случая ние имахме късмет защото от нашата фирма която се занимава с seo оптимизация и уеб дизайн, поеха разноските по курса и ни изпратиха за да научим неща които иначе ще ви трябва доста време за да намерите и пресеете качествената информация. Но със сигурност с един курс няма как да научите всичко което ви е необходимо, особено ако за пръв път се сблъсквате с тази информация. Трябва си доста четене и ровене за да сте в крак с това което се случва защото Google постоянно променя алгоритмите си. Надявам се че съм бил полезен с информацията си.

0
16/01/2018 00:37:47
stenlitrav avatar stenlitrav 6 Точки

Има ли някой наскоро завършил курса? Как е нивото?
Аз гледах един индивидуален курс по SEO тук, но ми е висока цената. Търся нещо онлайн да е. Мерси предварително!

0