Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
NoraD avatar NoraD 6 Точки

[WordPress Basics] Account Suspended

Здравейте, бих искала да попитам следното - направих домашното към темата Exercise: WordPress Intro, но днес при опит да отворя cPanel-а, получих следното съобщение "Your account is suspended this could be due to reaching limits of your hosting plan or for abuse.". Каква може да е причината за това и как мога да активирам акаунта отново? Благодаря.

Тагове:
0
Web Basics
NoraD avatar NoraD 6 Точки

Открих решението на проблема си.

0
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 364 Точки

И все пак мисля, че е добра идея да споделиш как си оправила проблема за останалите хора. Тоест така и така темата е създадена и ако някой има същия проблем и попадне на тази тема да види и някакъв вариант за решение. Искам да уточня, че това в никакъв случай не е опит за заяждане или нещо пободно, а просто искам да темата да стане полезна за всички :) Поздрави и браво че си открила решение. Надявам се да го споделиш :) :)

0
NoraD avatar NoraD 6 Точки

Това, което направих е, нещо много просто, а именно - писах на support-a на сайта и се беше оказало, че са ми деактивирали акаунта, тъй като са сметнали имейла ми за спам и така след кратка комуникация с тях, отново ми активираха акаунта. В общи линии, това е "решението" :) 

0