Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
o_ignatov avatar o_ignatov 54 Точки

[Предложение]Разделяне на курса на групи

Здравейте,

Напоследък ми прави впечатление, че в групата на курса по софтуерни технологии има голям брой деца със специални образователни и социални нужди.

Не съм против интеграцията им или пък искам да дискриминирам някого но мисля, че е крайно време курсовете да бъдат разделени на групи: група за хора целящи да научат нещо и група за деца със специални образователни потребности.

Гледайки и въпросите в sli.do мога на общо основание да заключа, че за тази втората група има доста подходящи кандидати.

Убеден съм, кандидатстването в каквото и да е учебно заведение трябва да става след някакво пресяване на желаещите и не трябва да има смесени групи, иначе се получава... има си специална дума за това.

Ако този подход ще доведе до финансови загуби веднага ви предлагам друг:

Спрете анонимните постове в sli.do и начислявайте 20 лв към таксата на следващия записан курс на студента пуснал поредната простотия и остроумен коментар, който е загубил от времето на всички.

Тагове:
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

или просто да се модерират :) примерно на почивките лектора да затрива всичко тъпо и след почивката да отговаря на въпросите, като е включена модерация да не се показват директно новите отговори...

или всеки да пише с акаунта си от софтюни :)

1
o_ignatov avatar o_ignatov 54 Точки

Аз силно се съмнявам, че премахването на анонимността ще намали писането на простоии. Когато в главатата на човек няма изградена концепция за нормално поведение или не осъзнава колко е смешен нищо не може да го спре.

0