JS Web Преди JS Core ?
Виждам ,че има JS Web за септемри ,но няма JS Core.......Няма ли да ми е по - трудно без да мина първо JS Core ???? :X
Виждам ,че има JS Web за септемри ,но няма JS Core.......Няма ли да ми е по - трудно без да мина първо JS Core ???? :X
Здравей, днес питах същото Кенов и според него е по-добре първо да се мине през JS Core и после Web, но ако бързаш може да ползваш почивката от 10.08 до 18.09, когато почва Web, да гледаш видеа от Core и някви къси упражнения може би.
Като цяло ще е доста тегаво, но ако си решил, дерзай 💪💪
Ще ти е голям зор да учиш JS Web преди да си минал JS Core. Не те съветвам да го правиш.
А защо просто не гледаш видеата от миналата инстанция на JS Core или в почивката като мине тази инстанция видеата от тази инстанция? Те се редуват JS Web и JS Core. Ако обаче не искаш първо да вземеш JS Web можеш да запишеш PHP Web и после да имаш 2 професии или Web модула (онзи za HTML, CSS)
като цяло и аз ги гледам модулите от септември и сме здраво прецакани (освен ако не искаш да учиш Java)
-> C# DB Fundamentals директно на бази
-> C# Web
-> Java DB Fundamentals едновременно с Java fundamentals ?
-> JS Web директно на уеб без фундаменталс?
и при мен избора още е непонятен и не знам какво да подхвана изобщо...
другото, което ме интересува - дали е възможно да се запишат два курса наведнъж, примерно PHP Web и Web Basics и съответно как ще е като натовареност, дали ще може да скласяваме, уж втория не е задължителен, дали ще може да се смогне?
Web Basics е най-добрият вариянт май.... :)
Възможно е, но не е добра идея, защото може да не ти остане време за допълнителна подготовка (говоря от личен опит - вече половин година карам по 2-3 курса едновременно с работата и си е тегаво).
Иначе, виж в програмите на двата курса дали и колко застъпвания има в лекциите и упражненията, а също и в датите за изпити и си прецени дали ще имаш времето и волята да се посветиш на толкова интензивни занимания за следващите месеци.
Значи като цяло сме прецакани......
Нека бъде Web Basics :)
щом е така :) гледам те, че си активен и във фейсбук групата, последвах те и в гита, дано само някой отговори за това как да се ориентираме напред, кое ще е най-добре като за начало, то че всичко ще е полезно - ок, но от кое ще разбираме най-добре, да не скочим от 1 на 3 без да сме преминали през 2... и другото - никой не писа за два курса наведнъж дали е насмогвал?
Както писах и малко по-нагоре, възможно е да се изкарат успешно 2 и дори 3 курса едновременно, но това е доста натоварващо и много зависи от сложността и интензивността на курсовете както и от нивото и мотивацията на студента.
След като има Web Basics е повече от ясно, че трябва да запишеш него. Така или иначе Web Basics, JS Core са част от професията JS Developer i PHP Developer. Без Web Basics някои елементарни неща няма да ги разбираш добре в другите модули. Абсолютно логично е да започнеш с Web Basic, изглежда този, който прави програмата го е измислил. Да запишеш JS Web без другите два модула са си хвърлени пари на вятъра (освен ако нямаш необходимите знания де).
С две думи исках да кажа, че не сте прецакани.