05. Boxes от Objects and Simple Classes - Exercises
Здравейте, колеги, понеже тази задача има част от лаба, аз съм онлайн и нямах време да гледам лекциите въобще, може ли някой да даде работещо решение ?
Здравейте, колеги, понеже тази задача има част от лаба, аз съм онлайн и нямах време да гледам лекциите въобще, може ли някой да даде работещо решение ?
Здравей!
https://pastebin.com/GxWJ1R5E
аз съм онлайн - от липса на време и аз изостанах с две лекции и три домашни, и падна здраво гледане и решаване няколко дена за да понаваксам - дори да нямаш време и да изпускаш сроковете за домашното - по-съществено е после да си пуснеш лекцията един, може и два пъти, да изрешаваш сам лабове, домашни, да пробваш това, ако го направя по този, а не по онзи начин, какво ще стане.. но най-вече съвета ми е - гледай лекциите!!!!! лекторите в началото се затрудняваха, но сега придобиха самочувствие и спокойствие и си обясняват и показват всичко, включват много странични и полезни неща, гледай ги. даже аз домашното като си реша си пускам видеото да гледам те как решават задачите и така.
иначе по кода - питай, ако има нещо!
поздрави!
Благодаря, колега! Да, прав си, важно е да се ръчкаш сам и така се учи най-добре, по-принцип го правя, но от работа понякога няма време, аз мисля да отделя 1 седмица преди изпита да изгледам всичко. :)
Поздрави!