Университети партньори
Здравейте, тази година завърших 12 клас и още май месец започнах със СофтУни, но имам няколко въпроса относно Университетите парньори и до колкото разбирам вкички изпити и всичко изучавано тук се зачита от тях(един вид- Учим тук примерно 2години и тези 2години се приемат и в другия Университет до колкото разбирам?).
Стигнах да заключението, че искам държавна диплома дори тя да не ми трябва, но след като прегледах партьорите не знам към кой да се ориентирам(също така смятам че информацията не е обновена, защото срока за кандидатстване е с миналогодишна дата). Затова бих се радвал да чуя съвет или мнение от някого на когото му предстои/ смята да учи или дори вече е завършил някой от тези университети.Също така видях, че само един от тях пише специалност Софтуерно инженерство, а именно Бургаски Свободен Университет. Въпреки това на една от лекциите Наков спомена няколко неща за МТМ Колежа и дори го предложи като добър вариант. Но аз все още не мога да се ориентирам и бих се радвал да чуя плюсовете и минусите на тези университети, а и съм сигурен че не съм единствен в тази ситуация!
Благодаря за отговора!
Предположих, че ще пратят мейл, но мисля че записването е до септември и се притеснявам да не изпусна сроковете. Иначе ти към кой си се ориентирал и защо?
бях се ориентирал към варненски но видах че там по програма си караш всички семестри и предположих че не ти признават оценките от софтуни (това незнам дали е вярно) , после реших че ще е "Висше Училище по Телекомуникации и Пощи" защото гледах някъде че Наков го хвалеше но после видях че няма задочна форма и сега клона към БСУ защото като гледам по програма първите 4 семестъра ги няма тоест предполагам си взимат оценките от софтуни за тях но като пратят имеили с повече инфо ще реша.
И аз за сега се колебая между Варненския и Бургаския, но тук вече ще бъде решаващо това което казваш дали е така. А именно дали важат оценките от СофтУни. Но за сега каквото и да напишем ще са само преположения затова много искам да чуя мнението на някой който вече е записал в един от парньорите.