Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
sevgin0954 avatar sevgin0954 557 Точки

Пропускане на Software Technologies ?

Ако не мина Software Technologies мога ли да завърша при събиране на кредитите и мога ли да си взема изпита от Software Technologies примерно след година или трябва да го записвам наново и мога ли да запиша само Software Technologies или трябва целия tech module

Тагове:
0
Софтуерни технологии 02/08/2017 18:47:37
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки
Best Answer

Ако някога си бил в модула, за да се явиш на изпит след година, трябва да платиш поправителната сесия.

Ако искаш да ходиш на лекции, предаваш домашни и т.н. трябва да презапишеш модула.

Що се отнася до диплома без Software Technologies - не може. Не може да имаш невзет курс от сините (задължителните) модули и да завършиш.

0
sevgin0954 avatar sevgin0954 557 Точки

А това че не съм взел Software Technologies или реша да го взема по късно  ще е проблем ли ако реша да кандидатствам в университет партьор?

0
03/08/2017 10:39:56
RoYaL avatar RoYaL Trainer 6846 Точки

Няма да е проблем

1
nastq avatar nastq 0 Точки

Счита ли се, че съм била в модула, ако съм се преместила в средата на курса от интензивната присъствена група в онлайн ряазширената, или трябва на ново да запиша Software Technologies?

0
TanyaZheleva avatar TanyaZheleva 354 Точки

Не мога да кажа дали без да минеш курса ще имаш достатъчно кредити за завършване. Качвам част от писмото, което ми пратиха софтуни в началото на годината във връзка с тех модула.

"Ако избереш тази група(става дума за Extended) в Tech Module, след успешното преминаване на курса ще можеш да продължиш обучението си в професионалните модули или да се запишеш за курса Software Technologies със следващия Tech Module - май 2017(в моя случай). В този случай можеш да презапишеш модула с 50% отстъпка от редовната такса за присъствено и онлайн обучение."

Не би трябвало да има проблем да запишеш отделно Software Technologies, ако си минал пъравата част от курса, но за всеки случай пиши на софтуни.

2
spzvtbg avatar spzvtbg 582 Точки

записва се целия тех на половин цена така или иначе но имаи впредвит освен DB модула тази година няма други модули за с#

така че софтуерните технологии дъщо са добър вариянт.

1
v.saraminev avatar v.saraminev 5 Точки

А дали е добра идея да се запишат Software Technologies и C# DB Fund заедно септември?

0
TanyaZheleva avatar TanyaZheleva 354 Точки

Стига да можеш да се справиш с материала едновременно, go on.

0