Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Да и то много които не вършат работа и някои които са много опасни ;)

Човек трябва да има познания за да ги ползва !

CCleaner - безплатна , върши работа :)

0
ZloboMiR avatar ZloboMiR 50 Точки
Да, много добра, както и другите продукти на Piriform. И Comodo също имат подобна (имат много безплатни програмки), но не съм я тествал.
0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки
Пробвал съм най-разнообразни програми за чистене на trash malware и какво ли не, но от доста дълго време вече си ползвам само 2 - NOD 32 антивирусна (естествено последна версия) и TuneUp Utilities (също последна версия). NOD-а ме предпазва от какви ли не глупости из нета и периодично си прави сканирания а TuneUp-а ми чисти trash-а и други подобни работи + ми дефрагментира харда когато се налага. Откакто съм с тях двете не съм имал нито един вирус и други злокачествени "инфекции" и компа ми работи по бързо като цяло. Също така ползвам и RevoUninstaller да си дейнсталирам програми и игри, понеже понякога няма нормален дейнсталатор въпросното приложение и тази програма ми върши идеално работа. Освен, че дейнсталира след това проверява за остатъчни регистри и други файлове и ми ги изчиства и тях :)
0
stanis avatar stanis 0 Точки

Ако се използва комбинация от няколко почистващи програми възможно ли е да подобрим цялостното състояние на машината и да се получи нещо като от една платена и с пълните функции? Благодаря за примерните програми! :))

0
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Няма разлика от платени и безплатни !

Почистването на регистрито винаги е едно също ;)

Няма смисъл от платени.При някои от тях има опции които свързани с настройката на самата ОС и за да можеш да го направиш без нея трябва да си много наясно с регистрито.

1