Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
f1mp3r avatar f1mp3r 35 Точки

Продължителност на обучението в MTM колеж и това в СофтУни

Като ходих да се записвам в МТМ колежа там жената ми каза, че обучението там ще е 2 години след една година обучение тука. В сайта тук пък пишеше, че ще е една година там след 2 години обучение тук.

  • Продължителност: 3 години общо (1 година след приключване на 2-годишно обучение в СофтУни)

Въпросът ми е кое е вярно?

5
Общи приказки
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки

Някъде по веригата има неуточнена информация и реално това, което от МТМ го твърдят касае втората година в СофтУни. Тоест втората в СофтУни те я броят за първа при тях.

По-интересно е какво ще стане с формата на обучение в МТМ, понеже при тяхното представяне бе няколко пъти обяснено, че дори и натъртено, че формата на обучение е дистанционна и може цялото обучение да се извърши онлайн. В последствие обаче, след разговорите ми с двама от представителите на МТМ стана ясно, че такава форма в момента не съществува при тях. Единствения вариант ако работиш и искаш да учиш в МТМ е задочна форма на обучение (което за много хора, включително и мен, не е ОК). Естествено ако отговора на въпроса "Ще има ли дистанционно обучение?" е "Да", то следва другия въпрос - "Кога ще има дистанционна форма на обучение?".

1
Aleksiev avatar Aleksiev 133 Точки

Интересното е че като бях в МТМ да си взимам студентската книжка и питах точно за тези неща защото доста се разминават с това, което казаха на представянето и жената там ми отговори следното:
"учи си за сега в СофтУни пък по-натам някакси ще разбереш" .. това ми отговори по междо другото, докато обсъждаше резултата от мача с нейна колежка.

Ще е добре МТМ и СофтУни да се уточнят и да дадат някъде официална информация.

1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Да, водят го "редовно" обучение в момента, мен така ме записаха, но няма да ни връзват да присъстваме, поне това ми казаха.

0
f1mp3r avatar f1mp3r 35 Точки

Мерси за отговорите и все пак се надявам някой от СофтУни staff-a да отговори със сигурност и на dsmilyanov и на моя въпрос.

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравейте! Явно се е получило леко недоразумение. Все пак се свързахме с МТМ колежа, за да изкомуникираме нещата, но управата е малко заета в момента с изготвянето на проекти (за които имат краен срок скоро) и ще се свържат с нас след ваканцията.

4
f1mp3r avatar f1mp3r 35 Точки

Благодаря за отговора :)

0
verito898 avatar verito898 265 Точки

 Сега ще може ли септември месец тези , които ще бъдат приети 1во ниво да запишат с МТМ или ще е късно и трябва чак другата година ?Също да попитам има ли значение дали сме присъствено записани или онлайн ? 

Благодаря предварително :)) 

 

0
Petya avatar Petya 2460 Точки

Здравейте, випуск Септевмври 2014 също ще могат да се запишат за МТМ, няма да се чака до следващата година. Няма значение дали сте присъстевно или онлайн в СофтУни. 

2