Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
gstoyanov90 avatar gstoyanov90 99 Точки

Преминаване от онлайн към присъствено

Здравейте, 

 

Погледнах във форума но не видях да има такава тема:

Записан съм онлайн за ниво 0 и онлайн за ниво 1. Засега ми е ок (нещата от ниво 0 съм учил предварително и не се затруднявам особено), но сега видях, че лекциите за ниво 1 са не само през деня но и вечерта, което ме устройва перфектно с работата ми. Има ли възможност, ако се представя добре на приемния изпит (300+ точки), за преминаване в присъствена форма, нищо че при кандидатстващата форма писах онлайн? 

 

 

1
Въпроси за SoftUni
Anonymous:
На въпроса е отговорено.
Petya avatar Petya 2460 Точки
Best Answer

Здравейте! При записването на ниво 1, при изобр на метод на плащане, избирите и пакет услуга - "присъствено обучение" или "онлайн обучение". Ако имате над 3.50, и двата пакета ще са активни за вас и можете да изберете. Ако имате между 3.00-3.49 ще имате възможност да платите само за онлайн обучение.

Занятията за ниво #1 за випуск Септември 2014 ще се провеждат вторник вечер и в неделя (+Teamwork and Personal Skills ще се провежда веднъж на две седмици в сряда от 14:00 ч).

5
verito898 avatar verito898 265 Точки

Аз също да попитам ако съм се записала присъствено в началото на курса , мога ли 1во ниво да мина в онлайн форма на обучение ?

2
DNNdrago avatar DNNdrago 145 Точки

Да, след като сте приети, преди извършване на плащането за съответното ниво, ще имате възможност за избор - дали да сте присъствено или онлайн и тогава вече се плаща /така поне беше при нас от сегашното ниво 1/.

4
gstoyanov90 avatar gstoyanov90 99 Точки
Ако е така и сега, а и ако наистина има занятия вечер, съм много навит на присъственото :) Мерси за отговора :)
0
VTeneva avatar VTeneva 30 Точки

Кога бихме могли да получим категоричен отговор дали това ще бъде така и този път? Интересувам се от преминаването от присъствено към онлайн обучение, тъй като няма да мога да присъствам на лекциите. Благодаря предварително!

0