Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
BTroeva avatar BTroeva 0 Точки

[WordPress Basics] Suspended account

Здравейте! За втори път вече ми е suspended безплатния хостинг акаунт. Миналият път се оправи не знам дали от само себе си или след като изпратих запитване. Сега отново се е получило, прочетох, че ставало автоматично при съмнение от тяхна страна за злоупотреба със сайта. Какво да направя?

Тагове:
0
WordPress Basics 13/08/2017 14:10:42
bulgaro avatar bulgaro 12 Точки
Best Answer

Здравей!

Няма еднозначен отговор на твоя въпрос, за съжаление. Различни хостинг платформи с още по-различни политики, както платените така и безплатните. При платените е ясно - плащаш за услуга и те ти я доставят дори и със съпорт. При безплатните - можеш да очакваш всичко, регистрираш се, ползваш се от услуга и в един момент може да ти съобщят, че прекратяват безплатната услуга по някакви си там причини или просто спира достъпа до хоста ти, за съжаление това се случва точно когато най-много ти трябва /разбира се повечето предлагат и платен такъв и дебело подчертават, че там няма да имаш такива проблеми/ схемата при всички е ясна - "безплатен обяд няма" ... Така че, който и безплатен хостинг да ползваш, можеш да очакваш всичко. Та на конкретния въпрос - какво да правиш? Отговора е: Ако не искаш да имаш проблеми с хостинга, то трябва да инвестираш някой лев. И в тази сфера има конкуренция и можеш да намериш изгоден вариант. Изборът е твой ... Надявам се отговора ми да е бил полезен, поне малко.

Поздрави! 

Боби

1
09/08/2017 21:06:40
BTroeva avatar BTroeva 0 Точки

Благодаря ти за отговора, Боби! Да, когато тръгна да правя сайт, няма да разчитам на безплатен хостинг. Сега ми трябваше за целите на курса, за упражнение. Постоянно срещам някакви спънки, които не мога да преодолея. От една страна, не съм на "ти "с тази област, от друга се записах онлайн, защото не можех да посещавам на място. Сега отново съм блокирана и не мога да продължа.

На никой друг ли не му се случи това с безплатния хостинг?

0
09/08/2017 22:25:11
sevgin0954 avatar sevgin0954 557 Точки

Може да пробваш да пишеш на съпорта ако имат такъв но не виждам защо се занимаваш след като има хостинги от по 3лв smiley

0
BTroeva avatar BTroeva 0 Точки

Защо ли? Ами защото не знам какви са възможностите и следвам стриктно инструкциите от упражненията. :) Дай ми моля те линк към хостинг от 3 лв! Мерси!

0
sevgin0954 avatar sevgin0954 557 Точки

https://www.ns1.bg/hosting/webhosting.php    Това върши ли работа?Гледам има някаква промоция за нови клиенти 1лв / месец smiley

0