Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ph.kolarov avatar ph.kolarov 63 Точки

Въпроси относно Ниво #1.

Здравейте, имам няколко въпроса относно Ниво #1.

Кога става изборът на професия (план) в университета - по време на самото заплащане или след като сме платили ще ни излезе някаква форма в сайта ?

Забелязах, че различните планове имат разлики във взимането на самите предмети. Например 

ASP.NET WEB DEVELOPER - Web Fundamentals (HTML + CSS) excellence
BACKEND DEVELOPER - Web Fundamentals (HTML + CSS) required

до колкото разбирам при първия случай изпитът трябва да бъде взет с отличен, а във втория просто да бъде взет, така ли е !?

Годината има 2 семестъра с разпределени три нива или три семестъра, всяко ниво е отделен семестър ?

 

Благодаря!

0
Въпроси за SoftUni
mihayloff14 avatar mihayloff14 825 Точки

Относно семестрите в университета:

Всяко ниво е семестър. Общо са 6 нива (2 години).

Професиите изискват определени курсове да са взети или взети с отличие (както предположи). А кога се избира професия, не мисля, че все още има яснота по въпроса, но предполагам, че това става при по-горните нива където вече и обучението е по-сериозно (ниво 2/3).

0
borislavml avatar borislavml 368 Точки

Въпрос 1: Кога става изборът на професия (план) в университета - по време на самото заплащане или след като сме платили ще ни излезе някаква форма в сайта ?

 За момента няма такова нещо като избор на план(професия). Така или иначе за да завършиш Унито трябва да вземеш всички изпити, и в последсввие според това кои изпити с какви оценки си взел евентуално, ако покриваш критетриите ще получиш и съответния сертификат.

Въпрос 2: до колкото разбирам при първия случай изпитът трябва да бъде взет с отличен, а във втория просто да бъде взет, така ли е !?

Правилно разбираш. За да получиш сертификат за определена професия, трябва да земеш определения набор от изпити с отличен!

Въпрос 3:Годината има 2 семестъра с разпределени три нива или три семестъра, всяко ниво е отделен семестър ?

Учебната година (която не е задължително да е и календарна) има 3 нива всяко с продължителност 4 месеца(такова понятие като семестър не съществува! 

Така се се случват нещата поне за сега(за нас, първият випуск), но е възможно да настъпят и промени. Имай предвит, че отговора ми не е официално становище на СофтУни, не съм част от екипа,а редови "форум"-ец.  Както казах обаче така стоят реално нещата в момента. smile

7
tsvetelin.tsvetanov.9 avatar tsvetelin.tsvetanov.9 13 Точки

Извинявам се, че пиша тук, но за да не отварям нова тема.. Та, аз също имам няколко въпроса относно ниво #1: В случай че си взема изпита, докога е срока за записване и съответно срока за плащане на нивото? Защото доколкото видях започва на 2ри септември първо ниво...

0
andrey.blagoev avatar andrey.blagoev 62 Точки

Изчакай да мине изпита на 26-ти и след него ще обяват класирането. Предполагам тези, които са приети ще ми пратят e-mail за плащането.

1
ph.kolarov avatar ph.kolarov 63 Точки

Срокът за записване за онлайн и присъствено обучение " ниво #1 в срок до 17 август "

 

 

0
quickben avatar quickben 974 Точки

Тази дата важи за хората от C# Basics May, след като този път ще се направи една група от два приема(C# Basics May && C# Basics July) тази дата неважи за хората от C# Basics Julу, най-малкото как ще платиш до 17-ти след като изпитите са на 22 и 26 :) Би трябвало хората от July да получат писма и там ще пише кога, как и къде да се плати. Не съм от екипа така, че това което казвам е просто предлоложение ;)

0
23/08/2014 19:59:48
NorthMania avatar NorthMania 22 Точки

Срокът за записване за онлайн и присъствено обучение " ниво #1 в срок до 24 август (тоест днес).

 Аз също си мислих че е до 17 август, но се оказа друго. :)

0
24/08/2014 11:02:39