Loading...
ItsGosho avatar ItsGosho 5 Точки

Кое следва?

След като съм завършил Programming Basics на езика Java ,трябва да почна Tech модула (И защо го няма на Java ,a е само на C#),или трябва да почна Professional Modu-лите на Java  от Java Fundamentals?

Тагове:
0
Общи приказки
inser7 avatar inser7 221 Точки
Best Answer

Здравей,

като цяло Тех. модула е разделен на 2 части- Programming Fundamentals and Software Technologies.В първата част се набляга на езика C#,но също така задачите се решават и показват и на Java(за да няма ощетени),т.е. в тази част трябва да се научиш да пишеш на C# и Java(пусни си интрото на изминалия курс-там Наков обяснява всичко).А в следващата се добавят вече PHP и JavaScript.Дефакто в Software Technologies трябва да пишеш и на 4-те езика(пак съвет пусни си 1-вата лекция на изминалия курс-пак е обяснено).

Надявам се да съм бил полезен!

0
Nackey avatar Nackey 4 Точки

Има много неясноти наистина. Това extended версията ли е или интензивния курс? Цената за двата курса в модула ли е? Защо срока за записване 04.09 приключва преди да се разбере дали е взет изпита от basic модула.. дано предоставят информация скоро, защото съм сигурен, че форума ще бъде залят от въпроси по темата. Има доста подобни теми във форума, но актуална ли е инфорнацията там?

0
inser7 avatar inser7 221 Точки

Здравей,

цената е за 1 модул,който включва и двата курса-онзи ден бях в СофтУни и платих таксата,като изрично зададох този въпрос.

https://softuni.bg/trainings/1619/programming-fundamentals-may-2017#lecture-5235  това е линк към изминалия курс!

Мисля,че трябва да свърши работа.....А дали ще има Extended-това незнам,знам че за 1-вия курс,ще сме в 2 групи-това ми пишеше в e-maila.А за срока за записване-нямам си на идея,изпита мисля че е на 3.09-ползваш Judge System и получаваш Real Time Feedback оценка.Доколкото си спомням изпита се приема за успешно преминат при 300/600 точки,но не съм сигурен.Това е от мен,надявам се да съм бил полезен.

0
Nackey avatar Nackey 4 Точки

Полезна е разбира се всякаква информация, благодаря!

Точките на момента от изпита са 90% от оценката, а пълното оценяване се формира 2-3 дни след това, което почти няма да повлияе на оценката и така.. 

Дано е разширената версия на PF, защото по това което чета работещите не  смогват с взимането на материала

0
26/08/2017 10:49:28
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.