Кое следва?
След като съм завършил Programming Basics на езика Java ,трябва да почна Tech модула (И защо го няма на Java ,a е само на C#),или трябва да почна Professional Modu-лите на Java от Java Fundamentals?
След като съм завършил Programming Basics на езика Java ,трябва да почна Tech модула (И защо го няма на Java ,a е само на C#),или трябва да почна Professional Modu-лите на Java от Java Fundamentals?
Здравей,
като цяло Тех. модула е разделен на 2 части- Programming Fundamentals and Software Technologies.В първата част се набляга на езика C#,но също така задачите се решават и показват и на Java(за да няма ощетени),т.е. в тази част трябва да се научиш да пишеш на C# и Java(пусни си интрото на изминалия курс-там Наков обяснява всичко).А в следващата се добавят вече PHP и JavaScript.Дефакто в Software Technologies трябва да пишеш и на 4-те езика(пак съвет пусни си 1-вата лекция на изминалия курс-пак е обяснено).
Надявам се да съм бил полезен!
Има много неясноти наистина. Това extended версията ли е или интензивния курс? Цената за двата курса в модула ли е? Защо срока за записване 04.09 приключва преди да се разбере дали е взет изпита от basic модула.. дано предоставят информация скоро, защото съм сигурен, че форума ще бъде залят от въпроси по темата. Има доста подобни теми във форума, но актуална ли е инфорнацията там?
Здравей,
цената е за 1 модул,който включва и двата курса-онзи ден бях в СофтУни и платих таксата,като изрично зададох този въпрос.
https://softuni.bg/trainings/1619/programming-fundamentals-may-2017#lecture-5235 това е линк към изминалия курс!
Мисля,че трябва да свърши работа.....А дали ще има Extended-това незнам,знам че за 1-вия курс,ще сме в 2 групи-това ми пишеше в e-maila.А за срока за записване-нямам си на идея,изпита мисля че е на 3.09-ползваш Judge System и получаваш Real Time Feedback оценка.Доколкото си спомням изпита се приема за успешно преминат при 300/600 точки,но не съм сигурен.Това е от мен,надявам се да съм бил полезен.
Полезна е разбира се всякаква информация, благодаря!
Точките на момента от изпита са 90% от оценката, а пълното оценяване се формира 2-3 дни след това, което почти няма да повлияе на оценката и така..
Дано е разширената версия на PF, защото по това което чета работещите не смогват с взимането на материала