Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AnnaProgrammer avatar AnnaProgrammer 74 Точки

Въпроси относно следващия Tech Module

Здравейте!

Извинявам се предварително, ако някъде има информация за това, но аз не я намирам.

Бях записала Tech Module-а по интензивния начин на обучение, но реших, че не бях подготвена добре за изпита и се прехвърлих към Extended. Изпита го минах, но не съм доволна от резултата и се чуда дали има смисъл да се явявам на повишителния ако съм решила този модул да го презапиша заради Software Technologies.

И въпреки че домашните ми се анулираха и изпита не го взех с максимален брой точки, получих максималния брой кредити от Programming Fundamentals (6).

Въпросите ми са:

1. Ако съм решила да презапиша модула заради Software Technologies, има ли смисъл да се явявам на повишителен? Ще ми трябва ли сертификата от Extended на по-късен етап (например за работа)?

2. Какво става с кредитите, които вече съм получила от този Programming Fundamentals? Те ще се анулират ли заради факта, че пак ще присъствам на същия модул (но по интензивния начин) или ще си останат и другите пак ще си ги получа?

3. И в крайна сметка, кога е следващият Tech Module?

Благодаря предвариелно.

Тагове:
0
Fundamentals Module
Jordan_Dobrev12 avatar Jordan_Dobrev12 336 Точки

Първият път,когато направиха Extended версията (януари месец) , трябваше да се презаписва целият Tech модул. Плащаше се само за Programming Fundamentals и след това се доплаща за Software Technologies. Понеже имаше две групи , една разширена и една интензивна , хората които се бяха записали за разширената преминаваха втори път и през интензивната и записваха Софтуерните технолигии. Доколкото разбрах Extended версия няма да има , само интензивна. 

Ти щом си се преместила в Extended ще трябва да презапишеш най-вероятно Tech модула , като ти се счита за минат Programming Fundamentals. Няма да има нужда да се явяваш отново на изпит ,тъй като вече си била. Сега , ако искаш да си повишиш оценката можеш да се запишеш за изпита. Ако не , октомври месец започва Software Technologies и дотогава ще тряба да изчакаш да мине Programming Fundamentals. 

Щом не си доволна от оценката си , можеш като презапишеш модула и да минеш още един път през задачите и да си ги пререшиш , имаш цял месец след започването на Programming Fundamentals.  

Следващият Programming Fundamentals курс започва на 18-ти септември.  Линк -> https://softuni.bg/trainings/1712/programming-fundamentals-september-2017#lecture-6244

а Software Technologies на 30 октомври.  Линк -> https://softuni.bg/trainings/1714/software-technologies-october-2017

1
AnnaProgrammer avatar AnnaProgrammer 74 Точки

Благодаря за подробната информация!

1