Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
Bamox avatar Bamox 0 Точки

Programming Fundamentals Изпит

Минал съм курса и се явих на изпит на 20 август и не успях да го мина. Сега на 4 септември ще има поправителен изпит, просто трябва да платя 20 лева такса. Въпроса ми е, тъй като най-вероятно няма да мога да отида на 4ти септември на поправителен изпит, ще мога ли да се явя на поправителен изпит по-късно. Примерно, когато съшият курс се провежда през 2018 и аз искам да се явя, ще бъда ли длъжен да изкарам целия курс наново през 2018, само за да си взема изпита или ще мога да се явя на изпит без да се налага да минавам през целия курс наново ?

Тоест, да кажем през 2018 само да платя за изпита си, а не за курса.

0
Въпроси за SoftUni
thereishope avatar thereishope 77 Точки

Да

ще можеш да се явиш само на изпита, без да заплащаш за целия курс

0
30/08/2017 06:11:41
Bamox avatar Bamox 0 Точки

Благодаря за отговора, но как по точно ще стане това, тоест просто ще трябва да следя дадения курс, когато му дойде времето и ще се запиша през него, нищо че не съм отварял другите лекции.
Другото, което е, че така сигурно няма да ми се зачете домашното от курса, тоест "бонусите" към оценката , които получаваме, просто защото изпита към курса си е друг, нали ?

0
pachko1993 avatar pachko1993 0 Точки

Трябва да следиш на следващия курс датите.Поне така ми казаха от информация,като им се обадих,понеже и аз ще се явявам тогава (демек ноември).Бонусите си ги има.

0
30/08/2017 15:25:59
Bamox avatar Bamox 0 Точки

Следващия Programming Fundamentals изпит е ноември? Благодаря много! 

0
JivkoJelev avatar JivkoJelev 239 Точки

Е ти ако не можеш да решиш 1-вата задача още , която не знам защо е на ниво Programming Basic и се решава за 10 минути , не знам как ще продължаваш напред.Реално с 1 задача ще ти пишат 3-ка , но материала се натрупва и ако те късат в PF не ми се мисли по-нататък.Моя съвет е да отделиш сериозно време или да презапишеш курса , но това е моето мнение.Успех , дано се справиш на поправката!

0