Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
IovoslavIovchev avatar IovoslavIovchev 1 Точки

Проблем със записването за Tech Module

Преди два дни кликнах на анотацийката в сайта, която казва, че съм приет и попълних формата за заплащане за онлайн форма на Tech Modul-а, след което си я платих чрез EasyPay. Получих си имейл от СофтУни, че плащането е успешно, но курса не се показва в "Моите курсове" и днес като влязох в сайта ми излезе тази същата анотацийка, която пак ми казва да заплатя до 4ти септември.

 

Може ли някакво инфо защо така? Проблем в системата? Или просто така си се показва? Защо курса не ми излиза

0
Въпроси за SoftUni
Luko193 avatar Luko193 342 Точки

Няма за какво да се притесняваш, щом плащането ти е успешно. Когато започне самият модул, тогава ще започне да се вижда в секцията "Моите курсове".

0
IovoslavIovchev avatar IovoslavIovchev 1 Точки

Дано всичко да е наред. Когато се записвах за изпит преди, тази анотацийка си изчезна след това, и затова се притеснявам, но ще видим. Благодаря за отговора и все пак би било добре да получа от самия университет отговор.

0
ValTod avatar ValTod 2 Точки

Здравейте,
Опитах се да се запиша за онлайн форма на модула Technology Fundamentals .
Пише, че  срокът за записване е до 04.09.2017 г., но в падащото меню на "Избор на пакет и форма на плащане" не се появява въобще такъв избор. 
Това бъг в системата ли е, или вече е приключило записването?
Другото възможно обяснение е, че понеже се явих на изпита на 03.09.2017, все още не е обработена информацията и предполагам, затова ми показва опция само за отворени курсове.

1
VladimirPetukhov avatar VladimirPetukhov 28 Точки

Аз също се записах днес и нямаше проблем.

0