Проблем със записването за Tech Module
Преди два дни кликнах на анотацийката в сайта, която казва, че съм приет и попълних формата за заплащане за онлайн форма на Tech Modul-а, след което си я платих чрез EasyPay. Получих си имейл от СофтУни, че плащането е успешно, но курса не се показва в "Моите курсове" и днес като влязох в сайта ми излезе тази същата анотацийка, която пак ми казва да заплатя до 4ти септември.
Може ли някакво инфо защо така? Проблем в системата? Или просто така си се показва? Защо курса не ми излиза
Дано всичко да е наред. Когато се записвах за изпит преди, тази анотацийка си изчезна след това, и затова се притеснявам, но ще видим. Благодаря за отговора и все пак би било добре да получа от самия университет отговор.
Здравейте,
Опитах се да се запиша за онлайн форма на модула Technology Fundamentals .
Пише, че срокът за записване е до 04.09.2017 г., но в падащото меню на "Избор на пакет и форма на плащане" не се появява въобще такъв избор.
Това бъг в системата ли е, или вече е приключило записването?
Другото възможно обяснение е, че понеже се явих на изпита на 03.09.2017, все още не е обработена информацията и предполагам, затова ми показва опция само за отворени курсове.
Аз също се записах днес и нямаше проблем.