Отсъствия от лекции
Здравейте!
До сега бях само online, но мисля сега да се запиша onsite. Проблемът е, че ще ми е възможно присъствието само на упражненията - и двата дена лекции ще ги пропускам. Знам че за присъстващите домашните са задължителни, но как точно стоят нещата с отсъствията, ако мога така да ги нарека? Води ли се статистика кога съм идвал и тн, влияе ли на нещо, им ли задължителен минимум присъствия? Имам голямо желание да се запозная с лектори и колеги, затова питам някого със знания по въпроса?
Благодаря и поздрави!
Здравей!
Благодаря за отговора!
Плащайки таксата с карта online, въпросния чип трябва да ида на рецепцията да си го взема, при първото ми появяване там ще има от къде да го взема, трябва да е в мен преди началото на лекциите или може и след няколко дена да ида до унито? Как стоят нещата с него?
Поздрави!
Чиповете ги раздават на първата лекция от Techology Fundamentals модула, но може да се вземат и от рецепцията след това. Ако първият ти присъствен курс е друг, сигурно трябва направо на рецепцията да питаш. С чипа само отбелязваш, че си бил на занятие - може да се чекираш в началото, по време или в края. За друго не служи, поне засега :)